<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]
返回列表 回復 發帖
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!
, n! O! L: |# h+ ~. Z只係佢哋多q餘!8 r7 o$ t# E  [) y% }* m
: h6 V1 g5 t) N0 r6 H* i
* j3 O' x( G/ K# m1 N7 \7 C1 M" v) B6 d
玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 21:57:0 u9 _* Y5 }7 m$ x/ N% U
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!...
6 ?/ s* }$ W  K1 Q咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:51:$ B  w' Z9 p0 C4 v
未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
0 K, Q! h/ _* ?/ d  W3 Z  Z哈哈。紋係邊度呀??

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 09:57 PM:
: `3 f. ^* @, P( n. Y9 P7 {( m" S 玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
1 h( L4 H( `" U2 z' Y老兄!
8 L, z, q0 \+ u我讀書時試得多了!& w; L5 C) |0 z7 C$ K$ w
就連佢問我地址我都只會講我住邊個屋苑就算!1 T$ {9 [: y( H. i' }; ]
佢問電話我未試過俾!' Y6 P6 ]1 s% g( u. z" k
你唔信就算!
7 W7 l9 z( X) H# u唔需要用常識二字黎講!
1 |) ?) R+ ~) j$ |& V8 y8 Y- d8 H你要"於負"隨便你!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 10:47 PM:: \& E& h' l, u5 n0 h  M

# ^- _( m& T1 M! F& a咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。
+ J3 {) }& x9 ~: [搜身?4 x& X) \  [% N2 U3 L5 x4 y
更得啦!
0 J: C3 u' u) f. K$ c- e) [你都識講佢懷疑你略!% r* u3 `$ U: m- D8 a
基本上佢懷唔懷疑你佢都可以話懷疑你o架啦!" _7 B" Y2 ?9 q$ [' O
任何情況下身份證一定要俾啦!
3 s! U8 [6 q) L; D但我冇必要證明佢睇我响邊度讀書!1 P  V8 g$ L5 w% P) f
% S; T0 Y7 `0 b' v& C7 D
都係嗰句啦!5 X8 h% A* V/ o. ^7 {
唔信就算吧!. o/ ]) ~% D. f! t- i# {2 V& L! I
唔爭論了!
  L9 H/ d5 i4 h; D/ l4 f  ]7 f你都唔駛甘既語氣既!
+ a# h. L) Q8 Z4 e$ a5 R, G8 t+ C7 G( q+ R' O
[ Last edited by HansChan on 2005-10-6 at 12:38 AM ]
Originally posted by HansChan at 2005-10-6 00:37:
- v$ d# H. M3 v) m+ ]7 a8 m3 U
* n: E/ b7 M6 H) M8 B/ i搜身?: Z2 T7 A7 k0 k
更得啦!
7 U, }7 g2 V$ H' W  P! W你都識講佢懷疑你...
/ h3 @4 h+ {2 ^0 b$ L' a睇你有無逃學囉。。
$ x. X3 m% U8 H
8 E, X3 w6 T. a7 W1 A[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 02:10 AM:/ t; N- Y( b" q' s) n" |

' q& A: k9 n- _% x睇你有無逃學囉。。
- o& K% h2 W0 `# M% r/ ^
  P+ y8 e/ E, t. f% Z2 z[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]
" A1 P3 V3 u3 j* m( D) T% D' ?
) ]  Z3 {! W2 m
好好笑!!& v5 |, W5 c0 a( J
好得意!!! o) I# @. d" O6 t- g0 [
笑死我喇真係!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 22:51:- j4 v. z) K$ H1 N
! @. m" `0 g4 b4 e5 g; h2 k
哈哈。紋係邊度呀??
+ q: ^& F0 y2 l% D, ^5 J左邊膞頭、背部近尾龍骨、右小腿外側
/ c) L% j( Y7 c( s) w4 u! a(我們三姊弟皆是"公仔人",爸爸眼中的壞孩子,媽媽眼中的寶貝~)
我試過一日比差人逗幾次=_= 真shit!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。