<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-14 07:08 PM:- [  V/ ~6 {9 J/ w3 b" x8 J
我反而覺得女人比較幸福……) @. U' G/ v) P" R" P' w
因為可以恃 ...
! q+ L+ P( K: ?8 \. j8 a. W& J' X4 p
8 d, p& v  m) y* B$ [
完全AGREE....
9 `# @' |* |" }7 M話男女平等.....根本就冇E回事.....女權大左......男既就盡量滿足女
Originally posted by pakho at 07:41 PM 07:41 PM:  p/ ?9 L' Y% @9 @) g0 m6 G0 S" d& D1 O
感謝上帝,我覺得男人比女人幸福的hah ...
( V, n1 ]3 B. J! H8 d5 \
哇!!咁激ga形容詞啊~~~~
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
Originally posted by 左輪仔 at 08:22 PM 08:22 PM:2 G$ p8 w/ ]# H
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
* v. }% a* s4 `
不過有點人並不認為列~~~# b. j$ ?; |$ p/ F7 Y' ^6 z7 Z" [; o
他覺得女人應該做家務
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:28:8 r) C2 U3 O5 K$ \
) H& D  B' k& v: Q
不過有點人並不認為列~~~: A. T- D. a# p  Q. w
他覺得女人應該做家務
6 ?& }, {3 i" w
大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 08:30 PM:  c- X9 r7 u2 I+ f1 u, V

% @: v3 x* p$ E大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
8 i$ D: r- O3 x& f我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 20:33:
: K4 @% [" ^5 A& ^+ Y+ n" ?. H7 Z7 I" G$ ~) f- Q' k9 g+ G0 X2 \
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
; |# x" I, A' F+ o! m- n咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
Originally posted by 左輪仔 at 08:35 PM 08:35 PM:; q) s/ ]3 X' ^: d7 ?
" o* G2 M7 L. a7 l! H
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
3 K  @- I" _% w
咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 08:28 PM:3 [/ m2 X# H; t& X

) z( r# i$ m$ g: B9 v不過有點人並不認為列~~~" ?6 }! O- n( Q0 t& M
他覺得女人應該做家務
8 y7 a2 K. r4 d% K9 E0 j. ^呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~9 l: k; q4 I# c5 r7 T# I
有家務就應該一人一半~~
; H( c. e, ^# W0 W- h有責任心~~~
9 n4 e) ~9 S+ ^: D& T- v/ _咁先係男人o麻^^"
Originally posted by sfxc0000 at 08:40 PM 08:40 PM:( g! j3 R: N' @6 [! v! }5 {
) z1 U( T* F# T+ A, J$ {
呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~0 A6 u! _3 T0 U& F
有家務就應該一人一半~~7 Z" q! H! Y7 T  x$ j. d
有責任心~~~4 h2 M% e2 T2 w
咁先係男人o麻^^"
( w+ v0 Y6 V) W3 p7 F; p- `, }: i! BD女真係有一點慘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。