<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
我覺得呢下野無得計平唔平等,  \  C" T: o& J$ @" x
兩個人一起, 大家覺得對方對自己好, 大家好珍惜大家, 有計劃將來
3 C: F5 h) \( x! x他們就同樣幸福了
Originally posted by crap at 08:57 PM 08:57 PM:
. {) b2 \1 N* z8 C& w我覺得呢下野無得計平唔平等,& P, L$ G* o2 l8 k* e, k
兩個人一起, 大家覺得對方對自己好, 大家好珍惜大家, 有計劃將來
" |. V! e. d0 c' R他們就同樣幸福了
: t; P& @' I5 z4 E  `4 Q' P3 X  Q
到了某個階層他們就會明白兩人在一起是一種緣份
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:39:
! J1 V7 d) S, F; g2 m7 F, i5 A$ j5 j% P
咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
7 f6 C: d9 B+ N# z5 z; V! P0 K+ A0 g都唔會既
9 G- Q$ V9 e: }3 r3 _女仔好多都口硬心軟既
Originally posted by 左輪仔 at 09:03 PM 09:03 PM:
4 M( X/ X( M+ v
( _0 {2 }, \  h) o1 L都唔會既
9 y( S7 e* x& |3 F7 e女仔好多都口硬心軟既
+ Q# O6 ]' r# k
男仔都係一樣!!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:04 PM:
8 H/ t7 ^$ F& m' U% \7 y1 u( \  m2 ^% K5 J$ c! x0 I; w+ ?
男仔都係一樣!!!
2 i. B+ ~- ~2 h; K
好似我咁~~~
) K% l6 u' y& ~- o我對d朋友都好易心軟 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 09:19 PM 09:19 PM:
# P2 X* l2 U% b4 S$ J$ U4 f, w5 d; T0 C
好似我咁~~~! W3 y& `1 ]& O: L- M
我對d朋友都好易心軟 =.=
" v4 c8 H5 p" D# u5 ]! J( y4 |* T6 d
我都係喔!!!尤其係女仔。。。。。
I share housework with my wife and all my salary go to her, is it 幸福?
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:20 PM:
0 z  ]; @. ]! S9 l9 |; m9 L6 \: t+ c
我都係喔!!!尤其係女仔。。。。。
# a( G, d* n. W! s# Z0 l好可惜~~! ^" x& E9 N- l6 C( W+ o9 _2 i) l
我一個女性朋友都冇 =.=
0 e' V. q  q8 X+ |0 Q6 K9 G不過都好~~
2 n6 G2 n0 Q# y4 _$ G% V5 k8 ^我唔善長同女性溝通 =.=
Originally posted by ReyRey at 09:22 PM 09:22 PM:4 n! ?* }2 O/ O
I share housework with my wife and all my salary go to her, is it 幸福?
+ k: H% w0 a1 P# f! k" f& V
all salary???哇~~你都几好wow: b0 r; J6 }, {" ?
要看你開心沒啦!!!!
Originally posted by sfxc0000 at 09:22 PM 09:22 PM:
! S8 E4 T+ A2 v; j% d" k9 Q
- J) z9 h; C8 ?/ K* R  ]好可惜~~$ q9 i( r% W4 z' F- k6 F$ ?
我一個女性朋友都冇 =.=4 A6 S9 d' |* b' ^6 d
不過都好~~
+ L. [$ s0 }6 Q# }我唔善長同女性溝通 =.=
$ o' y2 S: r6 T% ?
咁唔好啊!!!穆兄~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。