<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴
返回列表 回復 發帖
想做﹐不過唔識劃野
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 07:45 PM:7 D' s/ p' y& x+ }
想做﹐不過唔識劃野
* S: F6 ]# Z% B3 n咁你做乜行業???
老實講﹐我失業架
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 08:05 PM:4 t. c3 s% K( Z2 ?6 O7 j. ]
老實講﹐我失業架
8 |' u* E) c0 Q  z4 V, b/ n8 c# ~唔更要, 都係自僱人士
我係一層樓入面寫字架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:22 PM:& d, U# l( U& F( i5 S
我係一層樓入面寫字架!
) I* Z) o+ @4 a' r* u8 h

. f2 G" C& {; R( g$ ^0 x, Shalo , 阿華
" b% G% l/ v# n+ _& k, g你咁好野ga, 有瓦遮頭
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:26 PM:/ s' M) \" R2 B  t( Z+ k4 U
' O5 [, P  w" q+ f: O' I! U7 |

. C4 D* ?$ q! M: M: R8 U) vhalo , 阿華
  ]3 b7 S# o8 E4 R, p6 Z你咁好野ga, 有瓦遮頭
! X  A! I  o& y0 H: F! c有瓦遮頭唔怕太陽,: K# D& `4 l. n5 c0 }) |# i. I" u
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:+ C/ I8 l* p/ }- Q- W8 {5 ^

2 b0 J3 P( K3 F有瓦遮頭唔怕太陽,( m. b# ~, E  O6 N/ B
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
; h1 \& b4 e3 ~' _
唔掛知得D差佬成日帶帽
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:
* r# a. a( F0 Z4 ]: x6 S: W7 N3 C6 \% A! N6 v
有瓦遮頭唔怕太陽,) f- t5 H8 q) a1 ^$ J5 R
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
' B4 o: W0 M* {! J  k' c* J4 I! S# O! I6 }2 i3 t0 U% |
我係男仔6 s8 e$ y& l$ v7 g2 J3 t. ?
你係未男仔又係用女姓化名???
( Z: o$ O7 Q9 Y3 j- {$ g4 t- o: I6 a% p; c; R' L. n
咁英名都冇分
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:51 PM:" R8 K$ b3 I' d$ i. V1 H8 a

$ B; v& D! j9 H' d; s
0 Q% S) }' D) L# E7 O我係男仔% M7 \* ~5 F# @4 ]. G0 n
你係未男仔又係用女姓化名???4 @1 ~" ^) j" @* N. t3 _/ E0 e

6 M( s; @4 {- W: |, N1 o9 s4 |+ [咁英名都冇分
$ B: F, e2 o( L我之前用條仔個A/C架!
) r) S8 t: R9 E' C你去【戀愛起義】入面有個【女士專區】,
+ p4 A! p. M9 s. _5 f1 Z" m我D歴史係曬入面架啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。