<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 19xx-6-30 10:33:
9 S5 A4 E2 E5 M1 H! w; y/ q9 G) ?1 d" G% k3 C) {/ U% Y

8 E0 g0 C# G0 n, @7 X$ |3 ?放心啦, 有益野推下可以接受6 B' e  c5 O: i) k* V# y) e

& `& ]% M% {& B: T- z1 V唔好有人推果d姦邊個操邊個果d上黎就得喇 ^^"
7 ]/ e( w/ K+ o. T: B/ f3 K多謝哂!
- f. h' ]) j7 ]- P( O- D/ ]咁有無分加架(講笑)
3 G  C% ^1 e, |$ @! j$ e3 l7 m- ?# i) W- W
[ Last edited by 老鬼X on 2005-5-18 at 12:02 AM ]
Originally posted by 老鬼X at 2005-5-17 11:56 PM:
5 ^# I# I4 I! {+ n0 q" E* V6 m' _4 }; g
打仗又點睇?
# l, {5 n" O3 V: A4 |+ o# o9 Q5 ^( I0 `& f( @
唔明你意思~?* R! e+ S6 q% r: }" ~1 x
( m5 E1 t' k! A& g/ `3 m
打仗當然係唔好架啦~
! F/ f+ Y6 R4 L( {: z5 q' t% B3 x但哩樣真係無法避免既事~
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 23:56:
  L% ]3 b- }5 F2 \0 b) q9 l, ^
8 ]( ]- I* f& l打仗又點睇?
5 i+ d- `+ h* q% M! P) O我食煙既 但係我都支持禁煙
反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 00:05:0 {* s3 u4 E& j  M$ A, Q

" V9 C4 K: [! s$ V5 q我食煙既 但係我都支持禁煙
" A# D3 \% ]7 Z加分于我如浮雲
Originally posted by 輪大米 at 2005-5-18 12:07 AM:
8 B; v) I: _4 a. y3 k; u2 ~反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
* z" w" O7 V+ B( g
我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
Originally posted by vivienna at 19xx-6-30 01:06:) D. A( d$ _- k+ U5 u

. j: x7 A2 ]  g2 Z! L我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
- |3 ^' F4 G2 q  W% N1 e
妳係仔就一定明
% s/ K" m1 [+ H6 v% P: R- P女就............
食煙年中要駛唔少錢,
' Z, _6 g$ `4 q  L( e' b% b6 n$ C對自己同周圍既人既健康又有不良影響 (主流煙和二手煙),- c8 j% D6 [/ Y6 v8 K4 l! E/ z- s
為乜先?
) H1 ?, e% N) @$ M+ r況且而家d空氣質素已經唔係好,) S9 a. G, I5 j5 j0 a  P; S3 a
再加埋d煙毒既話,
5 x- T" K/ j$ n2 Q$ I簡直令大家死得快d....7 q$ O5 j( N/ @
9 y3 W* h4 M2 @6 ~
就算將班煙民"渾"住0係間吸煙房(區)入面, 你0係外面見到間房入面煙霧瀰漫都戥佢地悲哀啦 .... "困獸鬥", 自作自受!!0 U# {5 q, g/ K0 m' a0 k( m" ~+ {
& u7 ]! l" S# j: _
支持全面禁煙!!
Originally posted by newman2005 at 19xx-6-30 01:28:. K& p6 w0 j5 b# C0 H. J
食煙年中要駛唔少錢,
, l! F$ U& Y1 k" g: {對自己同周圍既...
0 Y  ~& t% N' ~4 m/ l# x" S" @係呀!我諗住戒煙都係咁羅o的$$去買份基金
* K& T  [: {% q/ D$ i8 b$ A錢錢錢
我唔食煙的,但覺得如果全面禁煙好似苛刻得滯,好似酒吧果d地方,冇理由禁煙呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。