<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:31 AM:
7 U6 w8 P. {; }7 D: u' j+ A$ Y奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
+ l2 ~" k+ {% V+ r4 g
你都識講美加啦。。。
; }* t' l; C" P4 |% Q; O; eo係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 03:35 AM:- A/ v" Y% |6 D/ q/ j, I

2 ^' {! ?7 x2 ~' M你都識講美加啦。。。# v' n% _1 n+ w& P, A0 ~) f
o係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
  g4 f* r  ]6 l% }
) g% k, P" \# V3 }1 r
) R" g, u4 U  Z. y
This is what someone had posted.... 4 ]& \( `. X$ g5 b: n/ z/ D

+ K4 i  J3 W' _' N# y. `9 x
Originally posted by markmk at 2005-6-1 07:00 AM:
! ^  M3 ?3 @* B: g, X7 j4 j' S9 N$ V= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:51 AM:& r) T9 H% y" Z1 O
This is what someone had posted....
. L3 x) g6 P: w, }" ?' q, A
( O4 w- Y- `! p4 B6 {0 h
0 E3 G* }5 z& Q真係唔好意思喇。。。, {! I2 s* ], @7 }4 ~
可能外國=上海﹖廈門﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:# l# N4 q1 L! R4 W2 |- H$ Y

6 @- K: W! u9 @7 n9 m真係唔好意思喇。。。
6 B' ?- i' d' g: P5 o可能外國=上海﹖廈門﹖
- }  r$ V- c+ s7 [* J( A0 e* Z9 L

# E1 U4 J/ ]) _! D- L. G0 MMaybe these are the countries that he meant
; q) k* w' |& O! K& d
1 b* N" a; v: e6 T9 x
Originally posted by godofcar at 2005-6-1 08:42 AM:
+ ?4 t4 j( Q% ^2 a* d1 R
, ?9 b2 I' N8 V4 b6 xexactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:15 AM:
% ]7 \  ?' I3 d% b6 `Maybe these are the countries that he meant0 ^. r+ G6 Y  x1 C
! n; N$ K" g. D1 _. \
' R0 Q2 o4 Z" G6 R- F% U真係唔好意思喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:' C  V' m4 {6 O1 D. `4 q

% L" f! [3 r! ?; W/ J0 G真係唔好意思喇。。。. V$ }' @+ k1 n- V/ i
可能外國=上海﹖廈門﹖
, B+ A8 A! h+ l% I

* m) [7 ^/ b1 s$ V7 E4 ~; sNo need to say 唔好意思喇, I was just surprised by the topic, because I never expected customers would ever be charged for these things.
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:40 AM:6 D* u2 \& e0 k4 h
有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。
5 _4 e* Q/ m0 B5 \8 Co係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。
% b8 ]% s2 l1 ~1 M$ I) }
唔講你唔知﹐講你都唔信。以上就係我o係澳洲食KFC既經歷喇。我要包茄汁﹐距話要收一蚊(HKD)。7 [, h' C/ Z, h$ [  ^, {. o) Q% N/ n

[: i, m9 L6 b- \  Q( M" z) z今時今日搞FRANCHISE搞到要收茄汁費用﹐你都可以想象到距地經營有極大困難喇。
外國老麥咖啡擺係度任飲.  
總之香港啲麥記哩期係唔岩啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。