<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by taipotse at 2005-6-1 08:37 PM:9 B1 z% K, X6 y2 @) C( \
十個有九個入m記都唔係食沙津同健康烤餅架啦
+ k# u9 v" N7 h& c/ `
- E) e" A- C' p
去m記食沙津同健康烤餅...即係去漫畫店睇聖經...或者去機鋪溫書...
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-6-2 03:24 PM:
. g( [& Z; J# l; L3 B! J
( w, v" Y- p5 M' }" w( p% F去m記食沙津同健康烤餅...即係去漫畫店睇聖經...或者去機鋪溫書...
- L0 K7 g) [( o4 W4 x7 N
& H7 T" @. ]0 e( s0 p有次响個 conference 同加拿大 m 記某marketing員工吹水, d 沙津其實無錢賺, 不過一家大細嚟食嘢, 総有一個半個要食得健康 d , 為咗唔想無咗成家人嘅生意, 所以先会响 m 記有沙津1 X! T2 `; k  X, K( ~* n
+ \! d7 [  [1 j
不過好多人以為食沙律好健康, 其實沙津醬好高脂高熱量, 真係要要健康就要走沙津醬, 我樓下個 lab 有人研究過 m 記沙律嘅 fat content, 如果大家有與趣我可以 post d result 出嚟俾大家參考
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
個烤餅係得豬柳嗰個好食........但烤餅哩樣嘢響香港唔得普遍囉!
唔好咁勞氣,都係食野o者
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:42 AM:+ e, A0 N3 H3 f
講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
1 ~5 x: f2 r. U# L& m* x0 k葵芳有件都幾得下,細細粒籮兀兀笑起上嚟仲帶一絲絲撈味....硬係有種覺得佢係好易上果隻feel....嗄嗄~~
8 S2 t  W7 f% W. ^- f, P! X
2 q3 ?6 Z) z8 }$ e0 V; |p.s.老麥莫講話加唔唔果一個幾毫,就算佢日日買一送七,大家都係食少d好,勁高脂肪是小,謄固醇是大嘛(其實兩樣都大,haha)
Originally posted by HansChan at 2005-6-1 03:50 AM:
7 s0 e1 _" L& m& e: E: `& o細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
- T2 _- p5 I! f: `5 k2 F4 j

6 K* B3 h) P) T# P- _my comment is juz 'west' ur face and they (staff) will act like a dog to u ga la~~~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:42 AM:
& |( P. m5 P' l' a' |  |9 n講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
( v' r! D+ o' }, Y9 N" O
' D1 v. ?' M0 m: _' y% i有冇邊間既manager 好推介~?
正post:cool:
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:00 PM:
8 E0 r% O3 x  W& \
; _/ _! n! p' g1 f4 L% N# h6 H
  p3 A. b/ X, G2 s" W有次响個 conference 同加拿大 m ...
* @& D: V  I' J. }- L. g5 `8 X+ P

( V6 G7 O( @( Q' m我覺得佢D沙律幾好贊架喎反而  又唔駛做乜加工過程# g5 U3 M! \- r6 F& ~1 ]( ^& W
就咁將堆雜菜 "NO"埋就收一個幾高既價錢, x( z8 c1 J& q$ v" }/ q! i
2 a6 g8 k- L! y( t! q2 h
M記推出健康餐唔止係因為針對家庭既, 聽聞係比人告得多, 話佢地D食物垃圾!) j, y% P# C: V: e* m% f+ l
咁M記大把錢又唔驚佢地告, 不過個型像壞左就唔好啦
. e+ G8 }0 j6 I0 Q4 G) ~而新老闆上場, 咪又換晒個健康型像, D員工既衫都靚左唔小, 連食物都換D更健康, 又整mc cafe 諗住走更高格調既巿場...
9 h7 n. C6 ?2 n7 m連麥樂雞都話只用雞背肉唔用雞腿等脂肪含量小d 喎..... 不過
2 ^3 f2 J7 i5 M3 B  C7 |都係糖衣毒藥黎姐!
唔好高估其他人
唔好低估自己
今日去買新地
: q3 Y/ J# B. k- ]- q+ C先知又+左5毫子
6 @) o4 h4 J9 @真係頂佢個肺
9 l" r3 y/ ~. ~. [! K9 ]4 I夏天先黎加價
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。