<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。
返回列表 回復 發帖
放心啦,你既精神依然係到架~
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
冇咗你我會失去好多樂趣!
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
Buddy! You are not going away..... 7 B( W3 G; k4 p% z
; T2 t2 M' I4 o9 @2 A1 p
Take a few days off.....(see my pix) and you will feel much better.. Y# C( p2 k# Y2 y+ Z6 P

. [- c* t9 c/ y$ [! H3 \7 NRemember, other people's dealings with the authorities are not your own. Don't take it as if it's yours.
. p: }  X# ?! Q$ K7 C& @. q0 s' a( }$ P% V+ W: L( N

Closed 001.jpg

Closed 001.jpg (130.8 KB)
640 x 480 PIXEL下載

roger that
請問你出呢個post有咩意義?
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 03:38 PM:
5 W0 E0 B2 t, N: o" `8 H* X0 x( h假如有一天我突然消失,请不要找我。
# }8 f5 N/ L4 E# f4 U3 S3 A4 `
Benedict﹐唔好走呀。。。( A$ d! `7 o2 l/ z2 m
生命熱線
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 03:38 PM:
0 \- f0 {! X: N9 H1 I假如有一天我突然消失,请不要找我。
& X& A) q" L, n& K
點會比你走ar, 無你個"個人簽名" 我都唔會出名咁多la...# a5 E* p" C) V+ r
多謝你幫我免費賣左一個月廣告先.../ ~' t1 a5 h1 w" U* z& Q' _* M
(係你自願的,咪問我囉返$)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by sas at 2005-6-4 03:53 AM:! r; D6 r# n. I1 K: E: M
請問你出呢個post有咩意義?
8 ?! l) q0 P  K

2 g. I0 E$ d3 }6 V: q8 a0 h阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
Originally posted by crap at 2005-6-4 02:29 AM:1 F1 R) j' L9 v) f4 v0 `
$ l  M0 h; A' @

9 p; x, a9 a  D; Q( J4 L3 G阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
* t! Z& {+ _" o# x2 G5 |2 k. {
未時無人理佢所以咁做? 心理學家都有咁講過下
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-4 02:55 AM:
" I# @2 A$ j/ N5 o2 O  U9 {  I! ?0 b7 t
  I0 m% r, Z- [( e) ~9 s, I6 r未時無人理佢所以咁做? 心理學家都有咁講過下
$ b- X! E& R7 H# H# k2 b5 h我地係應該關心下阿篤架﹐我唔想距第時發生咩事。。。我會過已唔去架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。