<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yutik at 2005-6-3 05:24 PM:
7 L* q- s0 S; j: q你好似同甘國武一樣, 被人boycott
9 g* V2 T9 L7 G3 D; _' O9 m! v- X4 Y/ M0 P- g. S8 n
情況有些少相似, 但篤少 cute 好多, 我会好掛住篤少 d post 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
放心0 _3 J. E$ v7 O9 }
我唔會
我愛學而~~~~
與世長辭
喂,呀若望岩岩瓜左冇耐你又話要跟埋佢一齊去?咁點得架??
愛死雷凱欣
你幾時消失,點消失法
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 15:38:; K+ Y. o$ x+ v/ A) d) e2 b3 ]# C
假如有一天我突然消失,请不要找我。
0 o  V: Q! Q' j; R& X
找你??? 找你替死咩???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Flankly nobody give a damn!
Originally posted by gettinglay at 2005-6-24 11:52 PM:
* A3 y/ z' E& R1 v" SFlankly nobody give a damn!
( h; M- w' g4 l; Z% D- T# O
Frankly, nobody gives a damn!
Originally posted by crap at 2005-6-4 02:29:, W4 s- V4 ?; c- ^7 x" q6 Q

# L  v$ o3 r2 h- G) h' k7 v8 ^* ~  [0 ]3 h( l9 `
阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
  I. v" R9 m) c2 ^; @唉,博出位...@@
$ D5 ]' b8 n$ a. ^你尼個topic真係好無聊....
& j0 _. R" Y& f7 ]- G6 j都唔知你up乜...
9 U- S, _7 K, g+ @5 w" o+ U! ~
0 N) s% o% G2 y* [你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
" p% _% O. r( T9 }, u5 u所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..

14 x 15 PIXEL下載

個topic真係好無聊~~!!

Originally posted by 大波仔 at 2005-6-25 04:44 AM:  f$ i2 ?% r+ s. ]* _8 {

+ Z; J) c4 s. ]唉,博出位...@@5 j( p/ d( }/ C) I# `, ^; `
你尼個topic真係好無聊....4 v% r4 p5 o' t( u: `8 h1 r
都唔知你up乜..." E+ T% z. b& ^7 x
7 R: N( _4 k# W& P
你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...- g/ H7 T: ?/ {. z
所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..
7 N% ~. j0 u$ y4 G( V
- y6 H& J7 k) H  m  ]

' @& P, b8 I) K" x- Y2 G3 _VERY AGREE~~~~~!!! WITHOUT YOU,,,, DO WE CARE~~~~~~~!!! GO TO HELL LA~~~~~!!好無聊~~~~~~~~~!!!YEAH~~~~~~~~!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。