<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:00 AM:5 w$ k2 Q" ]+ K1 E- T$ x; |, f- }
其實好易炸~~
9 q/ G( C+ a6 T3 p3 ]/ I你點樣唔識玩??
4 k! R2 L: H" l0 W+ c% ^# Z! d' b
  i' h& z/ A8 e% P( @未玩過所以唔識玩 =.=v
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:
# ?9 I% ^( @6 E. R  @- _- ?
; f+ q( l! h' |2 B2 D  W  c7 Y1 t7 n# ^" I1 a
衰豬 =.="
; C$ I) R8 z) ]( U5 I* {9 @

/ o6 _/ A. b' c6 {7 |# h
2 F; P& T- c3 T( BOH SHIT =.= .........
咁要學
CRAP 你FORM幾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:01 AM:5 e/ d& J! d/ r, r
! }- B, Q" y& E) ^3 b1 h7 w
有時間同你篤下
0 ?" [' R4 _+ N& ~  X3 j' t
4 ^6 ~' }1 l  W) V4 W. z
好~~ ^^
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:01 AM:
% [& S8 \2 O  f) p2 Y; \, h我地要有個領導人
# j9 I# Q' Y# j. D( _
5 z- f. Z, Z" S  A( z我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:01 AM:
  j( W/ ^0 ^, y3 U2 M' r
6 K/ a; _( \3 J  O! `, m
# D' t' G6 _& a' U  t5 w0 @
7 r( [9 U- l' w
) {+ G' ^1 [2 ?篤咩呀=_=""
+ T$ c' U/ b- U都唔夠人!!!
2 t" e# s% {  U- Q1 h" f7 V9 l: m
) l: p9 T6 o8 V唔係有2個就得嫁咩 =.=
你做唔得咩唔你點都係版主
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04:
9 d9 l0 ^4 ~3 i5 Y8 [7 e我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
4 z7 ^) e0 r' B  F篤波都要戴隊.......
Originally posted by william303 at 2005-6-5 04:02 AM:
" n4 G2 c( q: q& D咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
( w3 E4 |" z) v8 P; j2 `, \
- a% C& R' A. d0 t5 }$ ^/ A- r- [
早抖了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。