<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:07:+ ]7 T/ V: j3 Y) {; @9 {# W# `
咁先好玩版主左輪仔
5 ~6 I3 j; Y4 t. k+ Y( ?# h. P叫我左仔得喇^^"
去踩場> -< v
閃人, 唔係考試唔合格 =.="% k6 I! U! N' b7 f, z. L

( i1 k3 y# J7 S3 v早抖pk, 早抖ai, 早抖左
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:08:7 x9 ]$ q- ], b/ n7 c, i! a

! A' Z# w& ^) K8 {5 h0 D唔得!!!!" \' x2 o8 m+ R3 }+ D# z8 q
我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
+ ~( n  [4 c* h) C4 M  L% m4 r, o! p
之後會比人圍返喎^^"
唔會你地咁勁
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:09:
) Z. d' q3 A: X. z5 A閃人, 唔係考試唔合格 =.=") z2 I- U2 Q  j( _

; E8 m& |  a6 C9 E# D早抖pk, 早抖ai, 早抖左
6 K3 ]& K" s8 E88~蟹少
我都要訓啦~~~
* f  @; |  N! e6 g4 K媽媽鬧!!!!
  V8 v& h! l! A9 l$ g1 J; k早抖啦大家~~8
88la各位
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:10:, J$ W: ]( y4 d+ j# g/ l; u; ^
唔會你地咁勁
( M. @  O$ L/ q) I# y4 f其實咁多人走去篤波做咩??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:10:3 l# G( _; Z+ d1 D6 N  u
我都要訓啦~~~6 a5 n0 l/ d( t: I( y4 R; C
媽媽鬧!!!!
- m, L  b; L- |# `% K  o早抖啦大家~~8
! C# q4 }, j9 \% K( k88~pk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。