<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
( Z$ p  K8 ?" Q  ]. x3 ], u6 A) ]7 c希望啦
2 e1 l8 G- Z2 I; Q  T+ {
多D人玩我諗重過癮呀!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:42 AM:
2 V7 u5 H3 o9 \$ B( n6 \係你........
( k, W% I$ m4 W2 b之前最高幾多分呀!
咁統一左個ID先啦
8 Y5 ~0 K. |0 a3 V4 B. E$ l係唔係26fun_xxxx ?
, N" m* D! o- E$ s; ?$ T3 m唔統一就冇個種意義架啦
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:48 AM:) o- ]( t$ r* q4 w3 j" `% \7 |
咁統一左個ID先啦
% N8 F% {" x! ^. b  K2 k( s2 i- n5 g係唔係26fun_xxxx ?
# B# Y7 L5 Z- r" k! [" l9 X唔統一就冇個種意義架啦
2 I, r$ h; d: w7 C4 Y: k- `( b) H+ [係!26fun行頭,易認D嗎!遲D多D人會起返個list攪大佢!
我同你玩!!係邊??
請各方好友請先登記,再post上你地名稱係度,遲D會從新整理,集中所名稱一次過!
  a  Z3 S% m: o" S/ l  B0 W登記請用26fun 行頭      
' _5 _3 N# O' Y9 B26fun007 ----william303
26fun_pkpkpkpkp
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 12:54 AM:+ F4 w+ A( X& ]' C
我同你玩!!係邊??
' p, r7 B$ x9 l5 y/ g
好呀!你入左邊個場我黎搵你呀!
中級 - 桌球紳士
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 01:00 AM:
( i; B$ T* V3 n5 r中級 - 桌球紳士
* K- H6 C/ b" d7 e* B6 g4 c我係yahoo打唔到中文呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。