<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:00 AM:2 ?- _# |4 F# ?$ H: ~, j! c
其實好易炸~~/ q" Y+ O) I2 z- ]8 P4 C& x
你點樣唔識玩??
, r# t) |! E3 t. g0 H
& f- b. C$ q; x3 b# k9 Z9 @& S未玩過所以唔識玩 =.=v
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:00 AM:
7 J2 a. a7 M$ ]3 k2 M) M5 u) Z
7 U, r2 e0 a$ u2 o3 \/ f4 [) ^6 N$ w6 S9 a9 o
衰豬 =.="
; _. g8 t, Y+ g+ _5 c' _
( `. y) Q+ ]+ G. Q) Q( w
: G! b8 ~" D8 j7 I1 e; W. ~
OH SHIT =.= .........
咁要學
CRAP 你FORM幾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:01 AM:7 i! @- U+ O9 p* A$ [
! a1 l0 S3 t9 r& L/ t
有時間同你篤下
/ C! e( R# Z5 N* E, L5 C% S

7 i& |5 B' l; t1 d, S0 n; n好~~ ^^
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:01 AM:
) V9 i7 t8 _) H* o& p: m5 N我地要有個領導人
+ V0 v2 z% V+ _  `

$ ]4 ~: j+ k' B/ e我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:01 AM:( N4 h* z, E( J" ^, r+ K2 \# c

- g- D) ]; E. C8 K" n# V+ k& o2 w. D) ~

: a* \( M& W7 k3 ]
# f5 _& j/ n% e" f篤咩呀=_=""
# y8 _( W9 X; q: A  B6 M都唔夠人!!!
* x* l' G7 ], N
! g* W0 {" x5 {! R! Z* x唔係有2個就得嫁咩 =.=
你做唔得咩唔你點都係版主
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04:* ?/ H& o3 p3 A6 _, R% i8 V
我地吹吹版既版主們會幫下手, 但領導人搵william仔頂住先啦~
2 F1 O, F0 c# G1 k" i  A+ E篤波都要戴隊.......
Originally posted by william303 at 2005-6-5 04:02 AM:/ v# b4 ^: g6 Q% E8 {0 O6 _! m
咁多位大佬,我真真要訓啦,再唔訓我會死假!88
% I4 g, D& S7 w% i7 R) f$ N
( u: o) M4 f% ~早抖了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。