<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:07:; J. Z' G( B) I# ^
咁先好玩版主左輪仔
) ~# k; h7 o* K& r$ f7 d8 e  W+ H叫我左仔得喇^^"
去踩場> -< v
閃人, 唔係考試唔合格 =.=") ^9 i2 h% f* ]6 X9 z
9 B: S/ D7 N- j& S7 V
早抖pk, 早抖ai, 早抖左
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:08:; d# p0 N% S: l* l4 {1 q

# O4 G- X) Y* p1 R7 [唔得!!!!
. _0 ^2 ]2 H$ e我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
3 {" \$ h3 s" R' d) ^+ n: `之後會比人圍返喎^^"
唔會你地咁勁
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:09:1 J' B9 \% Y# a) s- A
閃人, 唔係考試唔合格 =.="' O2 ]0 m) M. a; A) _0 `
& J! t/ N" w( `0 u2 i
早抖pk, 早抖ai, 早抖左
% ]; u7 q# y1 y; H, O# ^4 U
88~蟹少
我都要訓啦~~~
4 k; `. H* o6 v% c) q媽媽鬧!!!!
* z* U3 p* U( g/ A6 e早抖啦大家~~8
88la各位
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 02:10:! C+ B9 q2 d( H% }
唔會你地咁勁
2 U6 }& E2 u" Y( q& }
其實咁多人走去篤波做咩??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:10:" J! X! }5 Z- U: i# B8 M
我都要訓啦~~~& q8 [4 g1 n7 A& ]8 G3 R0 Y, }
媽媽鬧!!!!
  h" @' m/ x  ^1 v3 l1 h早抖啦大家~~8
1 }9 b/ i& [$ @3 e! @# S( {88~pk
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。