<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:04 AM:
- c; x! ^0 J: Y6 L# `- Y4 K& i1 ~! a; W. _
- a/ g# P9 P3 O1 e
唔係有2個就得嫁咩 =.=
9 B9 A) u9 K: f) B7 \2 b" w6 |% fYo man!!!& x/ K$ O$ k# j( N( L  k
家陣要踩場呀ma =.=v
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:03 AM:
! Z6 I" T( S  g1 d* e/ d" ?CRAP 你FORM幾丫
: q, A7 O* g& o. R  o+ V
1 _1 B+ z0 a* Q8 i+ b* I. {* g
大學2年
踩踩踩踩
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 02:05:. u6 `8 N/ ]* V
- `8 l7 d% `' K4 \! g7 I: o
Yo man!!!
. [: v8 l1 ?0 F: x家陣要踩場呀ma =.=v
8 `% Q" |# R, o, X
唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
Originally posted by crap at 2005-6-5 02:05 AM:
( G+ r5 s/ Q6 h: B7 `, i
6 t8 Q' G9 f7 z( d- t2 l
! Q3 ~7 v; d3 q0 h2 D大學2年
- A* G' k! W9 a, S% K/ }: u% I* K
好""啊>3<~~
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 04:05 AM:
8 a4 n" |# }" h5 _你做唔得咩唔你點都係版主
  s4 F* P3 Q+ v' N

( A% g, H5 W" b; x6 b你地試下先, 唔得我地搵個識篤既版主 (如左輪仔) 帶隊
咁先好玩版主左輪仔
好左輪仔
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-5 04:07 AM:
/ r$ M* X" g. M- u  F, p" P" ]: d* {3 [
好""啊>3<~~
# {! o5 s9 S1 `: }5 C$ B0 P& K+ I& t6 L
=.="
+ U, K* R3 }) C8 D俾心機讀書, 唔好一日掛住玩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-5 02:06 AM:
5 L! U4 b0 s  S0 f  a2 V. O8 u1 A& h
唔好玩啦.....你叫咁多人去觀戰=.="
5 r+ }' a0 m8 C3 ?# h, ]唔得!!!!/ G, u0 O* n6 O4 p4 t
我地要爆發好似長州個場 " 十字軍東征 " 去踩場!!! O(>口<)元氣~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。