<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 01:56 PM:
% o( Q" h5 B* `SING﹐我覺得基督教真係好虛偽。
7 V* d4 l7 Y' j9 A% `7 m: T8 Q4 m
仲有﹐好多人一出世就出世o係信佛既家庭﹐有乜可能一出世就要落地獄呀﹐跟本無得揀﹐好唔公平。
7 ^  I+ S9 r6 P" K9 Q4 _" {, C
1 q" C, }3 I) w  U6 ^: P
vivienna 兄- m# m& r0 W& D( S

9 v$ l2 n- b6 t$ @8 L基督教覺得佢可以選擇唔信佛
* }! j3 b; O2 e  _6 q# T& b! ^即使出世o係信佛既家庭; v' {; h% c& [
0 O6 Y# D; H7 i$ _/ R
希望答到你啦 
Originally posted by singgeihot at 2005-6-4 14:48:
$ O. D6 b& n' F3 n* f% f1 G$ u2 Z  U9 t/ y! i/ ^

* y" `! b0 i% W/ o! B/ u管教吓佢啦
* X5 |6 f/ r0 T4 z
大家同grade
! d; D/ k/ Y$ H5 j/ B8 F兼且我對某d人係採取不聞不問既政策
$ `& J/ r. ?4 `1 \% e- ^等佢有破綻我就俾個critical hit
; d+ j% ~3 `( F乾手淨腳唔駛煩, [# i" U, }5 K
: b5 D# i% O* c- i+ q: _7 l  z3 m
對個d唔值得尊重既人% z' l, r9 M' K/ D: r$ @
我話佢都嫌費事' A5 Z- ]+ G- }9 [
vld2就係一個人版
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~
1 G, u0 r3 S! q! `有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
Originally posted by 周衡 at 2005-6-4 02:56 PM:+ Z8 s9 P& X* U, A
我會多謝神比左一個咁好既家我,家人對我十分好~& j. y3 n/ ^: q: ]* \: \
有個咁好既家,就算唔駛發達,一樣咁好
9 l9 k! \( o9 u/ V7 @# N
好感動... 終於有人理下我個主題啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:8 E6 y0 t  z% O& B  M0 l* w

" ]2 \. x, F8 ]% L) x大家同grade  m2 @2 R; y' ^8 j; [
兼且我對某d人係採取...
. J; k2 s7 E( d1 N1 |! F就咁比佢落台la, 佢話自己吹下水ja wo...(放佢走把啦)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-4 02:09 PM:
9 N3 ~7 L0 _+ a! F. S/ `$ d8 Z* {! X. U; p6 X
你知唔知聖經係由人手去記載架﹖除...
' N2 }/ R; Y* f, b2 m

0 E* w# S& o! J6 n" b* l$ W. q: pvivienna兄
. `9 s/ l  V3 Y+ a/ F
! H8 I% @. q% G5 Z  m: P4 d' @聖經有大部份都係由十二門徒寫架+ N) M0 l5 C1 S8 u& n; o
寫左之後亦都會反覆check下
, E# S# z- V2 G' d6 i8 [# d  _4 ?) e- I1 E
我記得...
9 b& n5 X4 m& r係羅馬時期曾經開過會,* K5 @. d  I0 x+ G/ F
discuss聖經有冇錯(即係神冇講過又寫到有講)0 @9 {* `1 b0 z% b5 M/ o; k

" g- X0 u- G; Y7 h2 S+ G' x: B, z4 L從此聖經就大致上定形啦 
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 02:55 PM:
4 a$ \; \% ?/ ^7 B) H! S7 B
& u- t) n; u" [8 `# L大家同grade) k. z% R/ G! Y1 d9 |2 j6 O
兼且我對某d人係採取...
1 ^; D. l5 \" ~. k- Z
( [  [: f5 I6 D版主~
' g2 M5 i, z* Y6 v, \- e
: i; m8 }. i% l9 x& {我想問甘兄幾時開始做版主?7 O1 x, {5 }) n% O, k& S" z
3 U; n: z  d9 _& k( K% e. k  z
好多人都唔妥佢) \* w/ h. \! @: N' l
點解唔廢左佢果版主位 ?
Originally posted by homan~ at 2005-6-4 15:02:9 E! `: `: F  p# y, ?2 _

$ l# J5 i3 l, i. s2 U8 v: z! U9 ?' C6 u$ I4 l- _( p0 ]+ C( ~0 |
版主~8 y0 v- P+ J9 W* L

$ A6 {+ n' b; z1 r5 z* L我想問甘兄幾時開始做版主?8 ^1 |( U2 n. x
2 o# L7 h7 J: O$ ?8 g
好多人都唔妥佢
( k, D- `" G4 Z9 g/ p9 j' {. t點解唔廢左佢果版主位 ?
! G6 j- I( k/ q# h) N4 u

: o+ C" u" G4 @3 C板主一職為admin決定
/ f6 S4 _6 B; @& k. l8 L8 T非由我負責
- a' n/ d+ a& m  H0 K
5 I/ t' v- Q* S9 [, v3 J6 A; ]不在其位 不謀其事% X* G6 o" Y' L5 ?1 K- A- V4 Z5 V
希望d人可以明白呢個道理
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:04 PM:/ V. H1 ]6 N5 ~, m
0 u  V$ U2 f; Z5 X6 }; s
0 e/ G# \/ I+ V5 U

: c1 z8 d  k1 t9 T! y佢想乘人之危博大霧既意圖十分明顯
( A/ t5 M: Q% x0 r) G! t4 c4 [可惜功力未夠- n2 @! C5 Y) q" n
希望下次可以俾個精彩既演出我睇下
; x6 a5 p  K* k" r( I7 |+ H4 U# N
發生咩事,咩唔係講梗有冇神咩?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-4 03:06 PM:
. R0 u- z, ^7 F7 t; j6 q4 f8 n& a# c9 {- x) P9 O; U7 L
6 E0 n; H# {4 P2 F- P
板主一職為admin決定
3 e7 i% `% X) s, J$ y非由我負責
+ D4 u: ]. u( R" a2 l* c6 Q2 r' Q) Q/ L' I
不在其位 不謀其事
: p4 Q; q2 x& [( p希望d人可以明白呢個道理
) N5 d3 p- L3 i* l+ Z0 |# q
8 }* l' O* p' k* I# a明白!$ m8 Y, ?5 M) L7 I
7 z8 j: r% a  `+ S
thx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。