<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:27 AM:
+ G9 X7 V% b9 _
- a9 N" t2 x* W5 v; P
9 j! K6 O2 t& n4 _2 _0 `* c7 d梗係啦,除左耶穌大哥之外乜週神都唔信得架喇,梗係有罪啦
/ W0 L; j1 }8 x$ _  g# N+ e! W
9 N0 x% u) Y1 _: B% ]6 P* y6 M我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
有 d 嘢想同大家分享, [# P; i. J. Y/ R! v1 T5 ]' {# o2 x
0 i0 M" Z% L0 s. K$ x; u8 H, n
我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:46 AM:
! N, ]* j; ?1 J& n! o5 l5 q* e( [1 U' ~

! V$ T' x8 G8 H) Q! V! D1 Z我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
) C  c+ ]8 @) d$ j& c4 N) Q) t! y$ z9 w3 F- r
on能九的基督徒,2 R+ a! s8 M% T) c- m
但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
% j# d$ J. F' E# S  r為左上天堂,理能得自己陷家死丫
2 L/ r; _" n4 l' \) n
3 I8 ~1 t+ V* \6 g( ^# v[ Last edited by 良友 on 2005-6-6 at 10:53 AM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:34 AM:
, \6 S7 S" T/ S1 [: u/ A: \/ _
9 U2 ~& I) y" E+ n& Y- i. e1 n; Y呢個TOPIC內咁多人積極回應都冇分加
  R0 Q  h7 I; a# B: k! H+ C( x* i) u: Y5 v3 s7 @( p
良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:47 AM:
5 G, S6 G; }: _, D" k) t! u有 d 嘢想同大家分享
( R. v0 n7 ?$ U* b9 c. @0 u+ f, ~1 r# R" Y
我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
0 O8 Q. z) E0 J6 T" a% m& e1 G
又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。
8 Y& j6 p6 c* U1 d. s* o5 y) ~5 ]. D0 W5 |2 @" G& l
[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。
, z+ U9 G. ]" h4 x9 Z% z4 j3 Q耶穌其他神係魔鬼
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:49 AM:- _# g  w& a& ~. v7 [0 e! D
# A$ Z( m; E2 Z( `; g2 Q. y" P

" W+ x; |+ W' q% L$ G& I+ ?良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
7 Q9 a4 \1 L; [- k4 ?4 ]; |  c5 c+ k
6 |  K' a% z0 L9 i6 t7 F1 O$ O
唔係~~1 [9 Y$ E1 H% s3 V$ Y
我都唔係為分數而吹水既,5 A6 n4 L' i0 ~% \9 Q* {  T
我隨便問下姐~
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:47 AM:- [. {* X! f! `; u$ A: a2 |
' X2 O# @, g7 d9 b9 C

" O: S( }: T7 \  p) Q) ?on能九的基督徒,8 |) n5 ~0 ~$ [/ M- l2 o' t. C* E' X
但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
( t; r% [; ~' U+ k1 ~- c8 f% O0 D* W; ]1 A/ ?1 p
洗腦技倆真係拍得住毛主席 - 爹親娘親, 都不及毛主席親  d+ ^+ b2 A5 {9 w' T
. M7 C" M5 Z7 i( Z- L
掃神枱好似紅衞兵除四舊
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:51 AM:% c$ a9 R( ]  x1 M: K7 u( T" H% c7 g

% @) m/ L! w( p. w4 K7 H) V3 Z
" `7 n0 ]6 O( h9 Y( W又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。% [& ^' ^6 ^5 ~$ i
: d; @  W% N4 A
[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。
2 Z! ?/ m/ `9 ~: _. C; `耶穌其他神係魔鬼
! k" v9 i' K9 ?: [  F" T7 a1 `$ c
) y; r4 u' z( r" ~. I  s' J天主教感覺上無基督教咁極端, 嗰個神父嘅媽媽係拜神嘅 (拜天后), 但媽媽行動不便, 佢雖然係神父, 都有陪媽媽去拜天后
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:52 AM:% B- b/ L/ R; ]& C6 C3 A! U
3 O3 j; Y! u4 t8 D

/ ~) q, F' X3 [5 q; ^唔係~~: P' O% L* ~' i% g2 @
我都唔係為分數而吹水既,
1 S  v+ V$ j2 _" Y% t) y我隨便問下姐~
# P% R5 v9 O0 @

9 ?: T5 H  f9 L! M4 O7 k1 A良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 11:00 AM:! Z* a7 G( t& \
; A, Q: W) u6 l6 ~9 D

w- W) ?% b3 P  v) l良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
7 k: p7 M/ \8 L! J雖然唔係為加分吹水,但係我講咁多,都想加d分
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。