<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leolyk at 2005-6-6 03:24 PM:
2 \7 K5 N; L1 H( r0 Y( `我未呀( M# ^5 ~7 j5 ^+ O' a% T& y4 G. L
我覺得好woo糟
% d, ]$ v& o2 C3 r& L' W2 M8 d. q所以冇try 過
: p2 J2 f+ C  y& H: `但係d人話好正下1 ]( \2 Z: s% t# w7 n% k. H
好想試...
9 {! c1 G4 D' ~$ I# z' e我又係覺得好污糟," m& S# E! \" J& @
但係我條仔話好正喎!; `! p3 p* Q3 e' M4 u
不過都係唔想試!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:
/ t! _5 q+ T4 b% a) N最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
) o* q- y* K4 ~$ v& ~, w, {# h
小心風濕呀你!
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-11 01:30 AM:! i* Z0 w2 }" q/ }! f; |; }
最正係沖完涼,身都唔抹...就咁上床訓覺
* h- y7 i, }  F
會唔會風濕架?我成日都唔抹身
Originally posted by at 2005-6-11 01:50 AM:
6 F. o- g4 `4 a' Q
+ Z' W  k2 O: W" A% v會唔會風濕架?我成日都唔抹身
; w3 o! j/ K# O8 L: |" n
會架!!
Originally posted by yuenlicheng at 2005-6-9 12:53 AM:
0 A6 r" w! U5 n# i2 s3 n成日都係...全屋得我一個同3個工人...
8 Q0 X* a# j' B$ v  u2 ]

) t0 |: x- B, P4 R1 ~0 A, P/ ?: l" n
Are you Lee Ga Shing???
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
梗係有啦 ,! \3 R" _! b3 I* t4 w4 s
成日唔著衫訓 ,, t) L1 P3 t  H" g: C4 P
我成日都 [條條fing] ,
! d' K6 _7 E7 @$ M! |好 high ga ,; s3 U2 Y! w# Q) n' C5 Y4 H1 {
不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
Originally posted by 膠佬 at 2005-6-11 08:23 PM:
* O6 ]* Y' r1 u
  O8 A' c& R4 I: Q9 i. P3 }" R! r0 C不過一夢遺就射到D床單被舖濕唒 .
7 v) H) Q( f8 t7 ?
: ]7 H0 M- @& j' z. E
8 {' A4 F7 i; l, g- {% C0 K這個就繫我唔裸睡的最大理由,我總覺得好容易把被整邋遢!
我都試過下
& U' K$ u! f' A- N$ Y3 A/ C( @因為我當時細個發高燒& n4 x/ O3 y, @8 r
所以便除晒所有既3* d+ P7 t. t, a8 N
我重記得好自在既感覺
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 01:49 AM:6 _0 Y, ]. Y& a( e2 p* m) T
3 c( M6 T  m3 }, J0 g/ n( E
小心風濕呀你!
( j, D7 y6 ^  o* a( t) t+ I
仲試過連頭都唔抹添=.=...不過個feel真係好唔同
膠少陣當幫忙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇試過裸睡?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。