<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:25 AM:# P) B  t% H! d) Q, i5 s( j

% X1 \2 g+ N3 w- H7 ]你病好未呀???
. `0 I# @2 d  O' F3 L: z0 E! Z好好多啦!!!# d/ ]+ C4 B  K6 Z- @
多謝你呀!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:26:
7 i9 y, O' K/ h) |, y& E9 q3 e+ i好好多啦!!!
5 H% Q: W8 j, ]& _" B4 E2 E" s多謝你呀!
# W. J, H. s+ Y4 a9 @" l& U咁就好喇
; ?3 l5 _$ @' e% r今晚咁夜既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:28 AM:7 Q7 B5 b, {1 Z% N; a) m

! c% E& L. `5 o) f4 q; H; I咁就好喇: H4 O$ I5 }- W, k$ M
今晚咁夜既??
4 t8 E( p9 `+ m2 ?! k0 K
特然想上囉!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:29:
" Y- w  R4 O0 Q4 z$ u5 s0 X0 j9 N" C: D" d' Z0 R
特然想上囉!
, e, o# [5 Y! x返屋企傾丫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-11 02:36 AM:
' `4 d' ^( }5 c7 t9 h5 D+ j
* p+ |- I5 x. R+ z: H( j返屋企傾丫
, o4 k2 ^+ H1 ~  N$ @! C1 F( W差唔多瞓啦!!!# S8 {- P. U6 K4 s; Q
你代我 Say Hi 吖!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:46:
0 L8 n* G( u# V7 _$ `3 E
0 J7 ~0 ~0 L/ E差唔多瞓啦!!!: [9 Y% v# ^9 s) p
你代我 Say Hi 吖!!!
, J- s( ~8 F1 f. u- C
O.......咁你保重身體啦
曱甴~...
咸蟲,因為有太多無知女性衰喺佢手上
2 E6 j4 ]7 ^- @9 J( d(咸蟲=成龍)
最驚是小強,因為小強會變大,大左會變大強強好多
例外reply
我試過好夜落街......條街好暗...4 R* G9 f3 m4 L9 w
當時我著短褲....行行下隻腳痕痕地...
: q7 f! X6 A% ^2 j- y用手一撥...到隻手痕....我望一望...係一隻小強.....
9 j3 m5 G1 M! p( M嚇到叫左出黎.....我即時痂左線咁勁走勁jump....
+ I, s' k* B8 L1 k: `  R2 j% O/ P重有.....我試過飲汽水時...見到有隻蜜蜂係罐野到走出黎....
7 N% x+ t/ z1 S8 g& h$ I自此我只會用飲管飲汽水.....好驚飲左落肚= ="""
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家最驚咩野昆蟲? [積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。