<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?
1 v$ \' u- x8 ]# i如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:
1 a. p9 e7 a; x* x& `; ^1 [ 1) 隨地大便
/ d; F' _* ?, X# d) z' ?  f 2) 把死老鼠放在地上3 E, N* p% A2 @9 d; L& f
3) 隨地吐痰- S1 I+ K0 I* u
4) 膠水封鎖匙窿
我係業主最驚呢d野5 K3 b0 t: `! L, a" ]+ ]1 x
所以我唔會租俾人
4 q, X$ |3 b% [; t  ?( ^6 e只作投資轉售圖利  n# n+ }. p# X& q2 H6 L
one-off payment
2 Y  A4 G1 H$ E0 N1 L  `無手尾跟~
Originally posted by 虎丸 at 2005-6-9 12:01 PM:
6 `2 L& n1 y* m懵炳 , 你敢做會扣晒你d按金!
& W- b% i1 ~) ^/ N你整衰...
" B9 q/ [* b% s9 r* k: n- z& G+ x3 t( M) d: C
再者包肉唔係即刻臭, 用保鮮紙包實, 應該夠時間攞番 d 按金
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 良友 at 2005-6-9 12:38 PM:
. o2 g1 o8 K' c2 u: I) `佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?! P% V2 H  F+ h
如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:
5 K% C8 l+ |/ x. L/ \/ L  { 1) 隨地大便% r1 Y: `1 ?$ t. f# z
2) 把死老鼠放在地上2 {; @2 i9 `& ^# p- T) k
3) 隨地吐痰/ ~  E9 h1 D. u* K: D5 A
4) 膠水封鎖匙窿
; g# K) ]% u; D' c" I) s& D5 x/ w
9 C& w  p. j) u, @) [; L. P
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:
# X  H3 X6 ~8 C; e0 O
1 S+ a9 u) l8 \& z! f" {6 i9 b- l+ J* ~
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
' A* P7 L9 J1 L

& l" H8 @. F* e7 l6 V$ y1 A8 l4 V, d' f係咪裝你沖涼呀
我都係加拿大租屋住, ]) R" _! O. m# P0 `  t( m
樓下係唐人屋主( c/ u6 x- m# O% X: ^! g, D
賤就唔賤
" {  c! I8 _0 y0 X( m4 |不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
: \9 d9 _# v6 g7 r2 Q5 qhttp://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362266# X- F- o- Y; T, V/ h7 |
* s3 x2 k) a* B- c5 \# T$ H* V8 n- Vhttp://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362268
0 d% h% d" @1 [5 O- u8 O7 T; z$ Z$ C6 E7 [& m$ x1 P7 `

( Z0 y' k5 Y4 f* ^  F[ Last edited by so1874 on 2005-6-9 at 06:33 PM ]

400 x 300 PIXEL下載

Originally posted by eraser at 2005-6-9 12:29 PM:- Y+ C0 W1 _# _* g, t. {- W. i
如果是舊租務合約者可以做幾個月租霸當消耗按金, 再進行自己想做的事(非刑事)./ K- q2 b: x( M8 P+ K
6 X, l+ q8 N  b' y4 Y4 k
不過, 小弟不主張作出惡意報復, 若用紅毛泥沖坑渠隨時影響其他住客, 冷氣機放包肉 (制屍臭)? 天花板採蜜糖 (惹蟻)? 等行為的影響, 可能只累及其他鄰居, 業主只須很便宜地揾人清理即可, 但對你自己其實並無利益, 故此等行為必須三思。# _  U: b: W3 |4 w' D
+ K. O/ ]' L7 a- Y係囉, 聽下呢位bro. o既意見啦^^"
Originally posted by adamas at 2005-6-9 03:01 PM:
0 M8 L0 B) U8 c. O- Z我都係加拿大租屋住) m3 q0 n6 Q. h8 D' \
樓下係唐人屋主$ a. b7 b' D" S" `. j7 {
賤就唔賤# i' L! p& L* T9 c( p9 s
不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
2 ?8 I4 w" ]% i. X買箭射距。。。加拿大最興
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:
; z0 }! _2 S/ t* n6 j0 w/ b9 H# E2 N# V( T3 c( f1 ~5 j9 ^

3 O; H8 Y  J* R/ [3 Y% _+ X/ [3 j極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
. T/ R  ^! S4 i- k$ \
點解佢賤你會唔想講?
! \4 W/ {" `  D3 r% L除非你身有屎啫.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。