<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 10:42 PM:
+ k' a! J' F! Q# u6 M; L# @; S  y$ c4 n5 w- l- H
點解佢賤你會唔想講?
8 j8 ~/ U: I7 [$ l0 U2 j除非你身有屎啫.
- V: x0 S3 s$ U3 _

* Q2 `/ E- @- O+ j  K你咁講都係想我講啫, : j" v: m+ X0 \
都係嗰句, 邊個係加害者, 邊個係受害者, 天知地知我知佢知,
# {- b3 R6 |" h1 n佢想迫我哋搬, 做埋 d 我報警同搵律師都無用嘅方法,6 m: o; B1 H8 t/ S+ d6 [
不過我費事响度講咗 d 無良業主走去学啦
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 11:27 PM:8 r) s8 J3 c+ H4 _( T4 x

( e! k0 y9 R$ C) E( |; i' L3 O% q$ l) {8 t- z
你咁講都係想我講啫, , U4 H" n# L& |- j( T5 C7 Q
都係嗰句,...
# Y# `. M2 _) s7 L  _1 K. J1 P咁我都希望版管們能刪了這個主題,
0 R# X" ?4 p8 k8 d避免那些無良租客有樣學樣.- U8 n- M  q' ]% J: B0 l
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
Originally posted by karenmoe at 2005-6-9 11:34 PM:
2 F% _: ]+ o+ @0 ~4 y
, f6 b1 g; z0 G3 D  _) N! Q9 M咁我都希望版管們能刪了這個主題,
1 p. b  a0 n: g, S( I; M5 v$ K避免那些無良租客有樣學樣.5 Q! z: e5 m  r1 w. t
始終無良樓主又係,無良租客又好,大家都唔想見到.
1 W6 L# A9 T" `& K# c& W. t. G( L$ d0 ^  C
我支持 delete 呢個 topic
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:36 AM:
" D1 ]& U. o( B, B$ ]! a' A& Y, d1 M& @8 M0 n3 A

( f1 h# @3 \1 J3 C( d. O, H2 k5 U我支持 delete 呢個 topic
% H' j: ~* C( E' V7 A% B9 `咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
Originally posted by at 2005-6-10 01:10 AM:% S" P1 F. E% k0 t: t# V
0 n. D& L& h  h2 g/ F. Z* H9 j, ?
咁你開topic做乜?吐苦水又唔夠盡情..
' S: ?9 z# @. b. S! D
2 ~/ d+ g$ a! `8 G2 W做乜? 吹水囉
買蛇放係屋~~~~~
" e1 m7 x2 O- p0 d# P7 q(講笑) 唔好試
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 01:18 AM:8 W% K1 j. X; k8 E

0 I% B( {6 v7 N# E+ u
6 P3 A( o, W: q1 Z做乜? 吹水囉
' W# l1 S* q# y2 ], y! U你都預左無人幫到你架啦!!!
8 q6 }! _9 X& ]/ I3 S吹水就盡情d....我地又唔知你乜水,怕咩講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。