<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]
返回列表 回復 發帖

記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

記得小時候飲汽水,揭蓋掩換獎品,儲蓋掩儲到巔......... R: y8 Y# E* c' |3 i; @
搖搖,穿梭(現),浮床.........
6 q. |. |" x! f" Q! {: a飲到傻,大家發表下!
1 d: p/ x" N# c* z3 o7 E# [0 O$ c+ H4 N; |

, b: Y" i8 U% t+ u& L  a4 l[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 12:01 PM ]
金、銀、及普通搖搖(可樂出)( \3 }& j4 ^; q* i

( L1 m' m: [- N2 X0 ^[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
小時候無乜呢D興趣6 b9 X7 z5 Z/ m" }
不過上年係惠康返夜晚part time
2 p/ ^: X0 I3 V( N6 R6 g: j1 t唔知果期可口可樂搞咩樽蓋儲積分換野; @' Y4 T1 N& g- P. u
班part time同事一到收舖就開D兩公升羅個蓋但又飲唔哂  {2 e0 S- @3 \; @: j
勁搞笑
我果陣細個,
( V3 U9 g4 S/ x同個FRIEND特登去超級市場拎開人地D野飲個蓋(即係偷野)
( e/ A/ P' ~* h3 C; B9 [, [- @* o去完一間又一間,都係為左個蓋.....十分九西呢!
要乞求士多老闆攞,好慘!
0 \& J! l% s6 ?/ z3 P( W/ k8 k6 O4 e& H0 H% x; F% \
[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:04 PM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-10 11:54 AM:# B7 h* M! v$ ?2 ~, {, j: ^# |
我果陣細個,( |- o6 s) n0 F
同個FRIEND特登去超級市場拎開人地D野飲個蓋(即係偷野)& v, U. x) s) f) Z! w, u
去完一間又一間,都係為左個蓋.....十分九西呢!
/ f2 W) G: n* Y/ ^' C
2 r5 d0 J# ^8 e/ d' {  }9 k
你呢D正X街4 e$ f; F+ N# c, ~8 i) P0 X
我做惠康part time時都周不時見有D蓋比人開左去# G0 g$ J& _3 P7 n) P
阿頭仲懷疑係我地做
我記得我買通個士多老細
& x9 r# ~' Y! F% n叫佢俾哂d「蓋掩」我地
% J' p  m! p8 b2 w/ d- ~( D. ^* s我地就幫佢睇下鋪頭
5 d# M! p" g. x8 ]! e- Q0 T
1 W0 j8 f- A( p7 t$ z8 S5 W我記得換過大卡車(玩具)
6 q( ~& Y; ?9 r' y# p8 M+ t自動添架
Originally posted by adamas at 2005-6-10 11:49 AM:. |& ]3 N* J7 o' |5 n! C8 P3 Z
小時候無乜呢D興趣
# U" V1 g$ D$ x0 S不過上年係惠康返...
5 F% A# @2 ~9 e9 I- P( G' p5 J% b; Z( I  ^) A" @7 v  E$ |$ q2 J
又 記得好似有贈飲,依家好似少左....0 W8 d( R0 Q! @$ V. w) @! p$ c( {" o# E
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:05 PM:
3 t/ V7 g( g9 \我記得我買通個士多老細0 Q; m( w- |& g/ w: R
叫佢俾哂d「蓋掩」我地" I1 k& x7 j0 O. H- ?  A4 [- |
我地就幫佢睇下鋪頭
3 c5 d  D9 b3 f# K, j; E* |" \5 x5 `- T9 A  U9 {* ^, X# m
我記得換過大卡車(玩具)
# I( v* @- x2 Y( [自動添架
) m. v! n( G& w0 d' w$ ]

& z% J+ D* R% Y8 ?1 l係咪可x可樂架
3 y6 h- J* J6 |0 a+ q5 h3 ^!
係唔係呢o的呀﹖
2 A1 L2 V, ?: L+ p
( F( C4 ?: s/ m, x. k) r附件1 - HI-TECH可口可樂羅素搖搖# |' K$ D- j& w+ F
附件2 - 92 巴塞隆納奧運會STAR可口可樂搖搖$ Y) p  @6 M' x
附件3 - 金銀色銀河可口可樂搖搖
2 j& g+ p, y/ @$ v附件4&5 - 絕版可口可樂搖搖
2 p% t, Q0 o$ H& B9 C, Y1 K2 Z附件6 - 92 巴塞隆納奧運會金銀色可口可樂搖搖
0 F' ]7 G" x1 d0 u+ R附件7&8 - 可口可樂金牌搖搖
, e" J5 x5 Y4 g6 v* ^* g
4 W+ A7 e- l; U1 _( U[ Last edited by iori719 on 2005-6-10 at 12:32 PM ]

600 x 289 PIXEL下載

600 x 266 PIXEL下載

600 x 362 PIXEL下載

600 x 450 PIXEL下載

600 x 450 PIXEL下載

597 x 600 PIXEL下載

500 x 375 PIXEL下載

500 x 375 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。