<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by EVO-8 at 2005-6-10 12:14:, n) a/ V2 ]$ A9 O& Q0 n, y5 n

7 E8 e9 W9 c, N0 y2 c' B4 _7 z! M9 ~$ i" }# E3 B7 A  q
係咪可x可樂架3 l) H, z4 N; x; d: w
!
; _+ q# |3 q, n7 u! d7 P! L  P係呀
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:
/ E0 D) [. Y, i3 M# L; F7 M0 G% A  ^金、銀、及普通搖搖(可樂出)
+ d# ?! N! |/ T: k( }
/ t- |' U  B) w  q  [) |- N[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
7 c( p! B( H$ t" O# k3 p
7 t( X( L  l( y6 o# C* V7 @! g我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, 冠軍搖搖
: N3 u3 b& s+ `1 H8 Z鈿個嗰陣老豆唔俾我响客廳玩, 我都係响阿哥間房玩向前連 fing 三圈 (呢招有名架, 不過吾記得), 但間房極細, fing 到手瘀腳瘀先練得成
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
  d 相好正呀!! (眼有睙光)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:30 PM:8 N( ]4 H6 e+ z0 ]* }
iori719提供相關圖5 o0 @, A: \( m
又加分
( Z* h7 p7 E4 m6 h
& u( m- F( O# y9 @2 u真係值得懷念
' Q* O8 r( a; |* i; Q; h- l
' \+ g9 R8 `2 F5 I  e; z多謝﹗大家仲記唔記得﹖呢兩樣o野呀﹖
" b5 Q6 ]: i; @% i& J  |4 q' @6 o" }* _* T  E# D9 U9 ?
唔知仲有冇得加分呢﹖

334 x 600 PIXEL下載

290 x 290 PIXEL下載

果D搖搖真係經典
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:31 PM:
0 k; H% V) e+ s8 }1 f: Y  s5 C& L. {  @2 h' P" F

- w7 w) h' A0 m% a我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, ...
5 f  _) \5 {3 n- r
大回環
5 D: Q; i4 O' e6 N, t仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步
1 D6 l5 c+ T6 m! Z1 V
! d$ t! F! N  [/ @7 R' j% s我中得最多既係贈飲T^T
Originally posted by at 2005-6-10 02:39 PM:( V  w8 A/ D/ h( [( R) h7 K

" u- n, w# `# }, F# Y8 E大回環9 B! |( J! Z, d, n! u
仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步
/ ^$ D' ^( E, C+ s7 k$ n  f! U3 K1 ?1 M% ]. r- I# y6 h1 [
我中得最多既係贈飲T^T
( H+ s$ U9 d; M; g8 ^最經典果招,巴黎鐵塔!
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:7 E& P- `2 C* c7 {+ Y
金、銀、及普通搖搖(可樂出)
9 h6 Y/ G, w+ t) O8 D! d+ _$ ^9 m, u3 _% @8 a
[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
$ i: }2 o9 N3 M我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-10 03:18 PM:
/ ~! n. c8 I+ J! ], F- u2 g
2 T7 {2 L, O/ Y; \2 ~/ H1 L& c我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
: z2 C) U% F0 I- \- }/ j, [1 @& ?6 P9 C
/ ^+ ~8 I2 {9 C- a
當時金搖搖很有價值,金色與銀色遠看又差不多,會唔會.... 講笑..
4 G( l2 r: w0 X! R. j7 x6 x" R5 Q/ X5 q. F" Y& i' ?* U
其實是否變色了,金色變淡了..?
嘩~可樂重有換過毽架,記唔記得~?4 d, E3 E6 p' L+ Z1 f9 M
- m, ?% k2 {4 n' ~& |
膠頭架,不過唔係幾好踢既~所以無咩熱潮~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。