<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:44 AM:: ?. `& f2 H6 b' W
牛丸爆起上黎真係唔野少
( [# g# w# v+ l$ I) m) `4 p% {( T- T0 ^% H
張相令我諗起另一d 野
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 04:45 AM:
& g, O; z' D2 y; s9 j唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份.......6 g, t) C: t% }& w( q" O' j: v' J
呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我. l  {1 n$ ?, @: Z& G4 K) u! r
hope all of you have a nice dream & life,bye......
6 \& }) l7 ]' u( x
9 v) `* b( z8 N8 a% l
....唔好丫....我以後都唔敢了..
1 t) c5 p1 x( ?& k唔好唔再上黎..~>_<~
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:45 AM:
5 E! V) u' r$ i5 n' C0 _7 f* U2 q3 H2 W  G

0 J9 R- v( C/ b$ S( P張相令我諗起另一d 野
: o9 g, q+ ?% j" j' ?DELETE左
Originally posted by simen022787 at 2005-6-20 04:45 AM:
5 W- g" I5 M- }3 v: ^唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份......./ l, ^. J* b  v* t" I" `# n) T/ N
呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我
4 l6 f; k  U+ }, m, d% g& z( shope all of you have a nice dream & life,bye......
+ H) j/ i2 w4 z, {- H; i5 r下? 講真?
( Z5 x% q" Z0 e0 l; z  [# Y( H0 G唔好攪成咁啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
8 O& L0 v, d% ~) v唔﹐大家早D透啦﹐你地玩得都幾過份.......$ s$ V# n4 e0 O5 ?: S( {
呢次我最後上來啦﹐原來呢個男人世界﹐唔適合我# i3 k& n" U0 l, ^7 n3 O' L
hope all of you have a nice dream & life,bye......
, A6 A) j! F& y0 }3 D' o- YSimen﹐我聽日CALL你﹐聽晚請你去JW Marriot食飯﹐OK﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:47 AM:7 G* j' o% Z4 n# R# V6 _
" v3 C' j+ N1 L/ T9 Z4 t; P
Simen﹐我聽日CALL你﹐聽晚請你去JW Marriot食飯﹐OK﹖
9 Y, ]2 B8 @9 H

/ u5 m, {; g: Z* l$ R+ Twait, call 埋我
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:46 AM:
) x8 d, F, u+ `7 i. W& i0 w% l# N  V1 R) a# R
& O$ G0 s  D( q2 q  M% T) Y
....唔好丫....我以後都唔敢了..1 c5 f+ l# U5 z1 k7 x
唔好唔再上黎..~>_<~
& Z, b) c  W) Z3 q: Z: K9 e: `+ @走左lu...-_-...
: M4 z; P% ~( F3 a' c淋走先玩D咁既野...
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:49 AM:' C' g, K9 e" X  s
5 B& e! M4 g- Z7 _5 f7 q
走左lu...-_-...  G1 H& |% p" C4 H# ~- n+ }. \
淋走先玩D咁既野...
$ d/ U  Z: b+ `0 ~

- \( h$ b& l: w2 _. G& s' `其實到而家我都唔知發生咩事
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:50 AM:1 j: o. w) ?" v+ `
% x+ \" k+ y- W4 L

5 H8 w7 Q/ J8 J  X' C2 d; ^其實到而家我都唔知發生咩事
& @/ o# W+ `& w) K$ [
聽日你上來, 你會知咩事' M1 q" V2 s" [* I1 O
咁想玩...
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:50 AM:4 f8 J; I- @/ {5 Q2 t
6 t' z# Q1 h1 R; C
8 [1 O* x5 f. w
其實到而家我都唔知發生咩事
8 x: U; C4 a& u0 c% w我都唔知﹐可能我中文差﹐距誤會左﹐聽日一定要TUM番距。
) M$ d/ P$ Z- A3 r1 z2 M$ k% e3 N9 r9 p+ Q3 V3 E
Simen﹐你等我啦。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。