<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:51 AM:$ j, U# |1 ?: F+ J
) k# F3 V! d! _" k& q4 |* c
聽日你上來, 你會知咩事" f3 e9 z6 ^1 Y3 a* e
咁想玩...
" l( p$ Y/ T6 `3 V' z/ q
5 N+ X( C* o* \1 S
......我唔係玩ga~>_<~. k+ J2 ]! D; k- e+ {# I4 O& R
你誤會左喇~
... 唔理有冇心啦, sorry點都要講
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:52 AM:
1 P$ ~) G. T2 D) M( X1 ]% q) V7 p; S" T, x: O
我都唔知﹐可能我中文差﹐距誤會左﹐聽日一定要TUM番距。& b7 Y8 X1 D4 S. x) g

. S  N! b) y. I& P+ d6 S1 N% ^# A( `Simen﹐你等我啦。
# I9 e$ K) g, \5 q4 M) c: c1 ~7 w9 x, }" _) \# b
嗯, simen, 我永遠懷念妳ar~
Originally posted by waterfire at 2005-6-20 04:52 AM:
5 d) ^0 [" {: V0 h* W
/ q% q$ B6 r) B+ W- @2 T
' O; ], p' Y& h- `* l! X+ x+ `......我唔係玩ga~>_<~
. ]: ]' Q, }! X8 p( G+ {8 \你誤會左喇~
6 v: f2 B" ^* M' ]; |& A
我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:53 AM:, Q4 |7 W4 X) E& J
5 N$ b3 N9 U0 f5 q) J+ h/ y9 g
我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
  B3 ]8 q9 v: W( w
! Z3 I# T3 Z! Z* d$ s+ N1 m" ^~>_<~" I( h3 E# F- d" y, k' a
^^^^^......咁o者係.............
Originally posted by JCer at 2005-6-20 04:53 AM:
1 ]8 I9 W- U8 d" N  B& H
, d. V: b& t/ C' M& u我唔係話你... 我都忍左成晚, 有人成晚句句咸, 想點ar, 踩場ar
- @& E- o" d" Y/ o你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。: T( j) _, `' k4 j6 O9 e0 S
take it easy babe﹐無需插來插去。
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:56 AM:8 ^" \! A3 r; f/ I  X
7 K+ G, C% k) i5 z2 Y; x
你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。) E; L, n- N) j0 E- a  X3 F8 \) h7 R
take it easy babe﹐無需插來插去。
" u2 ^* L/ v# I) T/ I* N( \6 S) d5 }1 z: H  ?1 E  c7 c: ^! n
篤篤唔响度咁耐, 可以理解1 m3 k* m4 m3 f" d
% W- ]0 w( F/ t9 x0 Z
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-20 at 05:00 AM ]
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
算吧, 佢傾日會上番黎的
Originally posted by singgeihot at 2005-6-20 04:58 AM:
' J  P8 ]& _& }, o
5 ~4 [/ q# E, u# r篤篤唔响度咁耐, 可以埋解
/ ^" Q/ _9 w8 |# B2 J4 ?9 C
谷火上腦
Originally posted by vivienna at 2005-6-20 04:56 AM:
5 C8 q& {2 F7 ^# ~" {2 P5 p, w$ z1 G1 R7 i( `! l5 T. N
你甘慶做乜鬼呀﹖WWW=world wide web ﹐梗係有好多人架啦。
" Q; K. S1 G5 c1 j0 J9 Y1 _take it easy babe﹐無需插來插去。
; z+ z7 C) [! `( ~... 多人有咩關係? 起碼都尊重下每一個板既規則啦...唉, 唔想講咁多
4 H' C5 O0 y! _" F$ f1 ~! |一陣又話我嘈    (聽日先嘈)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。