<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 同意 at 2005-6-22 12:54 AM:
* E) |2 T6 Y  o2 BI NO 篤 ,I GO SLEEP BEY
# ]# @! M" ?( @" Gjeesz, why are you using someone else's avatar pic then?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 00:57:
/ |& H3 s  T( Y' e9 s左兄你千祈唔好咁講呀, 接力好大壓力架, 我今早 4:30 am 開工, 有得訓都好滿足, 邊度可能玩接力呀
" Y1 S, U/ u9 g& h/ ]我呢D...落街喊三聲,好醜命生成既人黎講...好好多喇.....
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:57 AM:
  T1 V5 \- l2 `4 ?8 ]' V
  I3 W* h5 }% O( r+ m女在摩洛哥﹐海灘任你摸
  z8 V1 j: X6 `+ ]" ]
8 [7 v7 ^" d( v! r% v# E# [2 n! ?
老婆好囉梳, 電話不停 call
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:58 AM:
. c' i' X. C  a
- Y! [/ S! p+ b% [: dfilter drip or espresso?
! ?* R& _3 n+ C) r. t5 c; q3 A! W4 y7 ]8 ~. K. n
Instant
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:54 AM:. y5 X9 K7 p8 ~& }2 I1 [" v
2 I: b  u' K) l. }* w; }) H
你既回帖就係我既支持% Q1 |' q' i$ R# X

/ t) C; d: R+ P+ p4 Y5 ?請問你有無去過第個FORUM玩過﹐尼句野好面善
( U3 U" b! A9 [/ M
好多人都係用li句啦~hehe9 ~5 u2 u& `, q+ A9 X
抄架ja
【icon小偷™】
Originally posted by singgeihot at 2005-6-22 01:00 AM:
' P) W! O7 O5 k% i5 k3 ~* q9 X5 h# r2 E0 e/ `
老婆好囉梳, 電話不停 call
5 ]  Y; r/ R# U, C9 R% V; w女友甘鬼唷﹐情婦笑到傻
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 01:02:3 g: E+ W6 H' }* N& S
" l! U" N$ c0 {) d9 N
女友甘鬼唷﹐情婦笑到傻
% j* i; u2 p* A4 }, U: h
呢到唔係性版呀!?
Originally posted by vivienna at 2005-6-22 12:58 AM:1 ~# y2 x( c% N
4 e3 E" U9 m' t" u* F+ d- U& ~" I
filter drip or espresso?
# ^! c6 Y! y+ U, O0 }

4 u6 c" \$ K0 b9 a: XI got this sensco machine... it's more like drip but not exactly
* \$ ?) W5 L8 J- L6 dhttp:\\www.senseo.com
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 12:59 AM:
/ Z$ m8 p. ^" t9 f: M* I2 u+ z6 a; w: Y
我呢D...落街喊三聲,好醜命生成既人黎講...好好多喇.....
  `' [6 m' u" f) a3 B3 F
9 p8 x) h2 l( k3 j
我同樂兄講咗我得閒先会 update 吓個飲食 topic, 總之佢唔覺個 topic 眼寃就 ok. 如果眼寃, 佢想摺咗佢我都無所謂
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-22 01:03 AM:
# e& Q) p9 T! m, ?
, Z5 |* v1 k; V& H- |" `呢到唔係性版呀!?
. B$ g; \& C  k$ \5 |5 _
2 F: t% C7 i+ h0 i: d! ^$ Q
V妹你係咪衰呢, 又俾人插喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。