<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 飛虎隊最低要求
返回列表 回復 發帖
佢地果d要求係咪有時間限制的,例如做掌上壓有幾耐比人做-.-% c; ^6 @+ S) d# C8 f7 k
冇限個個都得啦
近期主打動植物笑相
Originally posted by kakeidevil at 2005-6-20 01:53 PM:$ U+ k, P/ }. e2 d0 y
唔使限時間ga?
8 h9 [' H) \( ~: O. q

2 n( j8 S& @) {, I0 `+ `
& J/ ^/ }% G( }& h, V( zof course la
Originally posted by qweqweqwe at 2005-8-1 12:01 PM:3 q3 @1 a* h  W2 ?+ S$ }# Q8 l
( k# u# u& \  o: l* Y7 }
9 F- o2 _0 I3 m& p& a: R' ^) Q

: m- ^. h  C: I7 z) q- x9 D' ]of course la
: v" T  t  z. L; H7 p" H7 A( ?5 A你都傻的,點曾唔限時, m2 P( _$ t( M9 ~8 ]* I; r
有部份限時一分鐘
5 L9 X% p* m$ e9 W7 C0 R唔限時任你做呀,on96 f( @$ j6 x. B* i& w) ~

7 @7 k( H  a3 Y( m+ P5 k* D[ Last edited by sas on 2005-8-2 at 06:19 PM ]
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2005-8-2 06:16 PM:0 E; w3 r* F  H$ D" h3 ^
# G2 |% W+ |, B: e: a6 {
你都傻的,點曾唔限時" [9 M$ h/ {' {: b1 `' G
有部份限時一分鐘7 d: n$ N# B% I) ^; S! {
唔限時任你做呀,on93 e! t( C% P% E. r! V; B% `
* s* \% j7 w5 e4 t
[ Last edited by sas on 2005-8-2 at 06:19 PM ]
( c0 F4 e) Q$ W$ b唔限時我地都入到啦~我地去參加啦
近期主打動植物笑相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 飛虎隊最低要求

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。