<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 03:30 AM:7 B5 s5 b- Y( ~- R" P' b7 G
9 S7 K7 F/ J- u" @
4 S9 z6 |% [- O. U9 W1 }" |" c
我在 EF 的日子
: C" `& b) W1 s/ H8 l' ^% u7 }
5 O: j/ s) W" P; p0 F3 x8 A於 200...
' a( I. B7 [% J1 j1 D  L: W% |% M4 r* @9 s
好感性wow
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:09 AM:
, V4 }5 s1 \2 F) M1 R& e8 v$ h* e
好感性wow
- F2 x: a/ r' o. S, h& O; q) S& w
# V2 [9 z8 L8 b$ I  {
有緣人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我想應該是neptune1122吧,因為開始加入26FUN時,只是為了看照片,根本沒想過和會員分享東東.然後我在 【每日一篇好文區】 發貼,覺得版主們都很好,很友善...也在那裡認識了tt  # g# V$ v4 n  u( w
或許你們不知道我是誰,但是我要感謝你們 ! v. s7 d7 b  C9 b  A3 s
因為你們總是幫我解答問題 ^_^
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
其實我一直都無留意o的版友個名" I. K; ^9 K& ~3 _
但係去到4 k: T3 Z8 M; B; P& v$ s
時事政治區4 n8 V0 k; R$ x
有好多版友討論到
4 g: h1 V' |4 K( }面紅耳熱
& K' p# J. Y' z: O0 C8 l, \但耐左之後, F/ d9 B- V1 j# Z/ i0 O
佢唔覆我 我就唔知有乜好講
1 A. k1 O3 p6 r雖然好多時大家既觀點唔同/ @8 f( `! b% p
但係都傾得好開心7 U/ _7 U, a9 d9 L9 X& h5 l) J
(其實大家都知對方既觀點) Y" Q' k6 B% V9 @
只係......sorry唔識講)$ M; G1 k+ S1 }) \+ M) f
阿享9利兄,事但兄,王晶兄/ o: t  H7 h, C+ i+ G9 n* a
甘國武兄 金魚佬兄
5 K/ _2 U* h1 uiato兄 join6471兄
; @1 u1 |9 r+ S( I: _2 Z( W% \.............
  {5 R. J/ y6 s同立場既唔同立場既
0 O& A  t  ?; ^: j8 _4 ~' J9 m我都係當佢地係朋友/ Z- _- i3 D/ O
(只怕人家唔當我係朋友o者)
3 y7 k+ |' x. ?% {1 E當然仲有各版主  r3 l  d7 n; N( @1 V
各版主我好耐無加分啦o咼
/ [4 Y, p1 l, G( g! n, b/ P% r! B2 f7 t1 v
[ Last edited by 老鬼X on 2005-7-5 at 09:15 PM ]
唔知點解成日都留言
5 ~9 z7 L' I& T8 H$ D' m, n; ?
8 R$ d! D" f8 U但總係唔知邊d 係算識我或是熟既朋友
+ W( N5 p& A; o1 S3 {  f  P* m! i; A* X
abc123aa la...可能....仲有....brightlee 都係la...係sport 版幫我好多1 Y6 J& c# y. F) r  o5 q* l2 E
pakho 兄同 BOYDMAN 兄就係性版 同我一齊傾計law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by hideaki at 08:50 PM 20:50:" B/ U- o, n: x  D) ~$ c4 a
我想應該是neptune1122吧,因為開始加...
& s% g4 d& T1 w7 a6 \  M$ a1 ]9 j: j6 U6 ?$ i: f

0 S6 T5 T# i# b: s) I終于有人找到我了!!/ L5 V4 k. U1 e/ b+ V
我也很高興認識你啊~~~
- Q! ?; X. W3 M; s# w/ \! d. x+ n& U因為我們同一個國家的人嘛~~7 i$ z$ a( K' b( v% \  x" a

$ ~- W- f( y" y' g! U% }[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得)6 P6 }% j3 Y3 e& {
E.F吹水吹得最多
我仲未識呀~希望好快識到第一個
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-5 01:00 AM:
7 s0 m3 d6 d) N
$ C# r( l9 G. |% ?/ Q9 o
3 U1 Q/ {" f2 ]+ g0 D( k) k9 I( Z' X, `. b) m
唔係啩,我你都識
: w% F+ B7 }' n7 S+ k+ b我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!!
7 L8 f3 ]& E& v$ k8 ^7 [
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-5 10:22 PM:0 Y; C1 L: e5 U8 Q: C
. |. b1 t' W. b
" _4 S( t* j" n) j- s

4 Q& F5 \% m  {) u終于有人找到我了!!
/ C) v7 P, D" z" k6 J我也很高興認識你啊~~~
5 [3 K. X' s3 U3 j. }4 N7 w1 x因為我們同一個國家的人嘛~~
2 j9 h- T5 D) r/ P
1 \, J- n6 C% B- u- j, k5 b" {[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
! V4 _: c) ]% ?6 A8 W1 u2 ~+ e5 [' u7 a( p
  U8 L2 d2 r8 ^. q( ^9 X0 z
還是同一個花園呢 ^^"
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。