<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 12:34 AM:& A! ]# g& U1 m; O$ q& r" I
我由於search KELLY相而進入EF, 但好快就轉移左去從前之本地SNAP SHOT....而係個度第1個認識的bro.就係SR.....個時在snap shot區....因見其他BRO.不斷接好圖. 故我亦膽粗粗去貼埋一份, 可惜就是有圖分享冇人回覆, 而且還不斷被下載及被轉貼, 就在心灰意冷並準備退出既同時, 得到SR兄既支持, 正因為佢一路既支持(番查從前POST原來SR兄全都捧過場)真正找到知音, 亦因為這樣我才留下繼續貼圖, 之後貼圖熱過後, 又轉移去了SPORT板, 甘啱見到個BASKETBALL POST by crap...之後就出現第2個bro.啦......之後點...就是結集了ef12吹水人.....一大班老死同多左個妹子~~~~
6 [6 E  N$ ]. A: F- W2 \  A. G8 Z# R! M5 \9 L" I' ^5 E
嘩!估唔到原來有我個名架
7 }2 D4 A6 o; |6 M- m好感動呀!!!!!!!!!!!
5 H% q6 H/ n$ ]$ J2 @! |我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播5 y: b1 j8 Q3 W
在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦$ M/ R' U2 A0 w% y" q
在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......
: L& |0 n( M: j之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年
3 H* p6 l3 Z4 v( L$ v其後又係吹水版識得更多既人
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-7-3 07:05 PM:
$ N- ]- U5 a2 D# X7 u3 `7 `無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
& P1 S6 }! T+ }( y0 J! \
. W; X+ W1 B( R3 V$ u( m真嫁?2 I% b" \% B7 ^4 x* B
% @$ h  ]1 V( Q0 Z5 L2 h% L4 y
你入去呢度啦~
, L7 y0 _$ p4 z& ]7 b/ @3 whttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1
- x3 x6 Z6 g& U9 d- Q9 ^2 M! T9 I入面全部人都好好好好人嫁/ I3 R. k/ o2 s- U* O- Z
好多朋友仔識嫁
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 09:06 PM:- l' v" S* q' v, c$ I8 `  W
+ p" t! \. y5 w+ r& h( c8 V" v
嘩!估唔到原來有我個名架
" I& \# Y2 t0 z+ h好感動呀!!!!!!!!!!!5 U- ^! f# j- W
我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播7 C0 ^8 a. Q! a
在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦
$ Z; U& i) L# V7 N0 v% {# U7 e5 I在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......! e- d* |; x4 k0 P( }+ O
之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年
1 A3 b: i5 o0 ]- n$ a其後又係吹水版識得更多既人
8 y' T0 g' N) H) e* `  A; k
# x& I* F) z0 c# G7 b! P澄清 =.="* ?2 o% _9 d% _  m
係sr小朋友自己打呢個description響頭銜嫁 =.=""""2 _% N( o8 \( K/ ?( |4 D
2 R  }) K# B. I% d8 v# Y
補充, ) X  f: |7 I5 w. f" U7 t. X
想當年我同SR響sports版打曬交咁,
$ w; t$ X+ H% E* A* g: t# K' E但而家好老友 + \6 H: _9 p$ d3 w0 O
老友到我生日佢送舊大便俾我...5 d1 L" A! {, n6 F, i) Y9 z7 m
所以話上網同現實世界都無永遠既敵人,
5 H( p4 C# _' r6 M, j9 t3 _大家攞個心出黎就一定識到朋友嫁喇+ S( f" t5 L$ L8 P! Q2 m8 v
EF好多人都好有善,) d( o/ h# Y- B6 I6 f
大家一定會識到朋友
Originally posted by srfqt1 at 2005-02-01 06:06:
9 k) y# B, C1 }5 g: x+ ^. R; `
2 d4 A6 `- F& Q* b/ t
# P& g7 d: O' e嘩!估唔到原來有我個名架$ ^1 [0 X( M% U' J+ b( b
好感動...
8 T. k/ C; ?! i! @; b6 V0 A$ Q" ?- h. S$ d% r* t  @

7 b/ X* \1 _& W0 h  B9 K1 V8 ?
* z2 X$ \! e/ q  ]1 F, N( M/ m/ B# Au so lucky ,, no one mention十仔
lol  me so sad
Originally posted by crap at 2005-7-3 07:32 PM:
5 B8 K9 d: O0 i8 ~2 E" G& S1 ]  x1 X3 ^6 e. {, @1 E

+ L/ b$ T' o; e/ |5 M" Q真嫁?
) R1 c7 R" d7 u. Y2 h) i% Z8 N) {1 r5 J) ~( h
你入去呢度啦~
! `, D# g9 T) L9 d1 `; nhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1
7 Q# S& c+ g" F2 C! A入面全部人都好好好好人嫁5 Y1 y: o& y' ?- w* M) F- V
好多朋友仔識嫁
3 p4 [7 H' ~3 V: I1 b9 ~- N我係其中一個好人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 08:29 PM:( @, J+ H% Y; J1 |
0 v% i$ ~! f- |/ ^
我係其中一個好人
( D+ S  a4 o+ R# v, k
我係好人2 號呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 18:17:
8 n3 E! B' O0 Y/ g5 ?: S  {1 ?& L1 ?! C# Q6 \
我成日係笑話區到你o架
$ J& y! S9 f" d) l' K' \
# N2 I. E6 x6 P7 |; c' C9 X$ j8 P4 Q9 Q2 H( F0 {+ e" H# O
話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)
/ S% m4 k& y! P  ^
, b: m# ^# [2 P9 \( ~% r果然係26fun中既板主~!勁~!
無錯... 你確實係睇我唔到!!
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-7-3 09:09 PM:
0 N0 O# I5 [6 `! R7 W+ p$ A7 s
# j/ \, y1 G% h3 n/ ^; h3 m- b$ ]% ]9 j

1 X5 i, X* U7 A& h9 n話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)% M- q: g4 ]# U7 Z' M
( W: N/ G7 V7 A  \8 v2 ]0 @
果然係26fun中既板主~!勁~!
/ N! {4 X! e0 M3 x
唔好玩我啦
好感動ahhhh~有2個brothers 記得我~~~我愛你地ahhhh
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。