<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 03:30 AM:
% [/ V, x  @1 R( o6 \) k( X4 i2 A2 G+ G1 A0 @* v' c

E' j3 }. U, R$ H) z$ M& ~1 N4 s我在 EF 的日子" ~. b) n, _) F, M& J8 t! y

# {, G. M4 l: d" f/ z$ H2 T; S$ F# s: `於 200...
) K  }. Z- V+ [/ V- ]
好感性wow
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-7-5 01:09 AM:3 v; D# ^: u7 _9 s6 t) H

2 F, |! d8 R$ v好感性wow
9 d$ t% Z& W0 W* e$ A7 x+ e
* p8 _& ~4 F( [& V8 v有緣人
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
我想應該是neptune1122吧,因為開始加入26FUN時,只是為了看照片,根本沒想過和會員分享東東.然後我在 【每日一篇好文區】 發貼,覺得版主們都很好,很友善...也在那裡認識了tt  
5 w" a. w, @1 ?# C3 i0 ^( j: X或許你們不知道我是誰,但是我要感謝你們
. U) D, U  Z7 L  u因為你們總是幫我解答問題 ^_^
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
其實我一直都無留意o的版友個名
7 X& [5 u# D% C" U0 {* q" S2 f但係去到
3 L* R2 `: L1 M9 f+ R" a1 x時事政治區1 Q5 _8 ?5 U3 r/ o
有好多版友討論到
/ b: m+ i8 i% P: v! r' A8 S面紅耳熱 4 u* m6 q. U. M: _7 ~; G. Y# Y/ d
但耐左之後8 t/ v- q3 _# N/ }
佢唔覆我 我就唔知有乜好講
* u7 I* `4 X; {9 G4 ]0 j雖然好多時大家既觀點唔同
9 u4 j+ x9 T5 S) a: l! @但係都傾得好開心! E  b' V  o' p  n" B7 l9 a* t
(其實大家都知對方既觀點
6 x1 v: `0 j  a* ~只係......sorry唔識講), w; Z5 g; W( w
阿享9利兄,事但兄,王晶兄
- T# |9 T" g, ?1 K甘國武兄 金魚佬兄  s2 n. U" |% z/ D
iato兄 join6471兄
5 U: K, W. b( u  g1 O& R.............
' S* b( s9 o' ]5 J* @' V) D" a同立場既唔同立場既* }* y% ?, V, y7 Q" i
我都係當佢地係朋友7 t' |; V, I6 t  B
(只怕人家唔當我係朋友o者)4 l" U! R$ B% `, o/ v7 W# W1 R
當然仲有各版主
5 A4 i# X( c/ z1 O$ ]7 K1 A, ?各版主我好耐無加分啦o咼
3 z! P3 ]) A2 s2 m* |2 [
* v, j- ^& S( [- Z9 [7 N2 G$ M[ Last edited by 老鬼X on 2005-7-5 at 09:15 PM ]
唔知點解成日都留言/ E  @1 Z: s9 K: P/ [  E! r0 E

6 B% m1 }% e, m/ S  {但總係唔知邊d 係算識我或是熟既朋友5 V; N! M" f6 U& B' G

7 T' R: y* M* b7 d: o' \. `abc123aa la...可能....仲有....brightlee 都係la...係sport 版幫我好多9 {) F$ m, A! M; z& A
pakho 兄同 BOYDMAN 兄就係性版 同我一齊傾計law
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by hideaki at 08:50 PM 20:50:! e4 D( x# r7 P0 i+ @, h
我想應該是neptune1122吧,因為開始加...
$ `1 V( [4 g9 U$ e+ `! C; Y, u& B' r5 ^# e; z9 @  ^5 @
* g& C1 G$ y2 F0 `# B
終于有人找到我了!!
/ W  l% Q- J4 z# n我也很高興認識你啊~~~& y6 m6 W( V: [7 I9 H
因為我們同一個國家的人嘛~~  P% }+ ?; v: s# ^7 u, Y

1 Y% c3 D; J' `8 {[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
26fun的交第一個朋友是誰:左仔 (我自己覺得): T% c) Y* [! ~. U
E.F吹水吹得最多
我仲未識呀~希望好快識到第一個
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-5 01:00 AM:
" I! d+ C5 P& t, y: G
" h& f+ t5 M. g$ F
! U' b" M) t- O: B1 ?
9 q9 O6 B8 [# Y' R: I8 r2 u; d唔係啩,我你都識
  |5 e( R9 ?2 x* ^
我識!  別名"痴心情長劍" arh ma!!!
" U7 U+ r9 T  f
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by neptune1122 at 2005-7-5 10:22 PM:7 f: i/ h! n/ a% n* |2 H

0 \( L& ]7 o# g  d3 L$ v- b+ }: }3 Y( G
/ J& U/ F3 L6 z9 m2 l
終于有人找到我了!!9 s6 [' [; q% n+ G7 y) I6 V3 g
我也很高興認識你啊~~~
! ?2 V  [6 G/ a因為我們同一個國家的人嘛~~
/ S& ]$ `4 p1 N% X. ?
% R& D. E% T" |8 X) ?, G( P( @[ Last edited by neptune1122 on 2005-7-5 at 10:24 PM ]
; Y- W6 s, a5 |. G( F; X# d0 O8 W9 O9 w; a: f9 L( A2 I# n

! L* m9 X: U( Z# R+ u還是同一個花園呢 ^^"
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。