<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 12:34 AM:: h% c$ ^( n( H' O$ f( `
我由於search KELLY相而進入EF, 但好快就轉移左去從前之本地SNAP SHOT....而係個度第1個認識的bro.就係SR.....個時在snap shot區....因見其他BRO.不斷接好圖. 故我亦膽粗粗去貼埋一份, 可惜就是有圖分享冇人回覆, 而且還不斷被下載及被轉貼, 就在心灰意冷並準備退出既同時, 得到SR兄既支持, 正因為佢一路既支持(番查從前POST原來SR兄全都捧過場)真正找到知音, 亦因為這樣我才留下繼續貼圖, 之後貼圖熱過後, 又轉移去了SPORT板, 甘啱見到個BASKETBALL POST by crap...之後就出現第2個bro.啦......之後點...就是結集了ef12吹水人.....一大班老死同多左個妹子~~~~
  x+ W, U; y3 u0 W% i
0 s! v+ o7 X' ]9 J# T) J: A嘩!估唔到原來有我個名架
' ~& I8 ~: T1 ?' V- m$ e好感動呀!!!!!!!!!!!
% ~$ Z% t' J- _2 Y我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播# V  J1 O# n( G1 t! Z- h
在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦
# p8 U+ q7 \# M) g3 ]; V8 K: H0 Y" r在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......
: n; P: U& v- b# X& [0 ^  [* A# F之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年1 l9 M: h6 ]' R9 R* G2 a8 i8 D
其後又係吹水版識得更多既人
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-7-3 07:05 PM:; q+ Z; M% |' r) N  W) X) p
無朋友...不過覺得crap兄幾好人...
5 Z8 p0 p* K+ j2 J& _$ a- l2 q
$ n0 e  p: G' y1 j; i/ @2 w7 Z
真嫁?
; [* s8 h6 b0 {  {( `% `5 E, k2 e) U; T/ L9 Z
你入去呢度啦~
. p- ]- y6 D# [8 Z/ v9 s" Ihttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1, D& X6 l: N7 K1 D5 a$ w$ i! i
入面全部人都好好好好人嫁
4 [& x+ v, y* q& m, m5 N好多朋友仔識嫁
Originally posted by srfqt1 at 2005-7-3 09:06 PM:
" g4 X5 y+ X& J. S7 u) Y3 f, f! ^0 M" r" q0 p
嘩!估唔到原來有我個名架! c& D+ x% ?, j3 O) ?: ?8 q" X
好感動呀!!!!!!!!!!!
3 u% k2 u0 u/ ?! p8 j我既第一個FRIEND 呀......好像好多人都係同時間出現播
7 h# L$ }3 r/ ]4 h( _( k3 l3 B- S% S在SNAP shot區就見到ASU啦,日本.....咩區就見到00啦" Q9 j* M8 s% [
在SPORT 就有FOUR,KY,SHAQ,BRIGHT,米尼啦.......# J3 h, A( t, N5 o# s$ ?
之後又在好文區識CRAP啦,最記得係被佢誤會我係隱蔽青年: v* T* {% q) A  B% P
其後又係吹水版識得更多既人
" L4 C' O, ^- @( U' `

& N2 \& x$ f' S; k! u澄清 =.="; N& a' o/ D5 w" t8 q
係sr小朋友自己打呢個description響頭銜嫁 =.=""""
+ I( z! R  G3 U% f
: Y5 {" R, c5 v3 V& U2 z補充,
! g; O( _& ]& e' d" a想當年我同SR響sports版打曬交咁, " v7 f0 S1 x; }$ j5 [- Y
但而家好老友   h  _# ^9 H5 w5 D
老友到我生日佢送舊大便俾我...
7 s1 J+ |4 v* z- u0 X所以話上網同現實世界都無永遠既敵人,
8 O+ L( Z9 J, O7 h; Y大家攞個心出黎就一定識到朋友嫁喇
5 T- U1 W2 a7 S. j: W: lEF好多人都好有善,
# G8 p6 {- E: S大家一定會識到朋友
Originally posted by srfqt1 at 2005-02-01 06:06:' U" T, S: C  S0 [
3 c. x+ j, |$ x+ V
' w# d6 }2 u" b# Q; e* L9 T8 ^
嘩!估唔到原來有我個名架, T4 E6 z6 ^6 e+ [1 I  Y, B2 z
好感動...
4 d9 L2 f5 ^, I* ^- t
5 w  s. {$ c2 [( `' U. K% o

% r6 w9 |3 P4 L" x& T# ~% [
) j- @- H7 y. U/ P7 nu so lucky ,, no one mention十仔
lol  me so sad
Originally posted by crap at 2005-7-3 07:32 PM:; A# k/ e- p! n) O+ }) X! o' J
* S; J$ W+ d% a3 H3 Q! c

, j$ v' @  L) d/ p真嫁?0 Z+ W& e* q: V8 l) W9 C0 }
3 u; O! t9 m+ a# N7 m5 O. X
你入去呢度啦~0 _( _$ R; T' x0 g2 C) Y4 ~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57191&fpage=1  X. B5 x/ @% Y: @7 M
入面全部人都好好好好人嫁
- u$ ?' z$ i0 O) o- o! \好多朋友仔識嫁
  G2 z: Z. l0 j7 U" Q1 J6 t
我係其中一個好人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 08:29 PM:4 h( S  @  J+ V1 u' d

* e8 S0 j& k2 t0 L" |+ u# e我係其中一個好人
1 a3 ^* D: v  h% N8 i$ ^( z; K/ r
我係好人2 號呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 18:17:& a2 Q5 w9 Z; d# k4 v+ }9 Q( t

, p% q7 @5 t! M3 g3 m我成日係笑話區到你o架
$ q& u7 z7 U0 ]1 B4 e: ^
1 k, f1 u( |  u

/ N! b# R1 B# Z  `話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)( ]5 Q4 y2 @1 @6 Z
' E  @$ L6 t, G) t8 j  T5 p
果然係26fun中既板主~!勁~!
無錯... 你確實係睇我唔到!!
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-7-3 09:09 PM:1 T: d# @: V& C7 C. D% I. C) `

# M( X) b( o0 J& P+ h* J- \1 i1 z% C

* @, M' {; @, i- v1 v話明"睇我唔到"都仲睇到.....  (真失敗T_T)
) Q9 ]+ g7 y7 P2 y2 k, B* O' c/ N  h1 f4 U7 A
果然係26fun中既板主~!勁~!
8 G6 E7 I  |* w% x唔好玩我啦
好感動ahhhh~有2個brothers 記得我~~~我愛你地ahhhh
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。