<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:03 PM:
9 Q) ]% ^, K- r3 R$ j  t6 f
& T' w; s: [/ d  @( Q% T. ^依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
' T9 P$ p/ m& ^
~_~ 我都成6,7年前la...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:00 PM:) h+ I* a# j4 e- W; G% u
3 _- K/ e9 C, n( s" ?
我地係放學去捉ka wo....~_~, U# ?1 Q1 b/ E$ d& i+ h& J
我成日都捉唔多... 要人比D我
8 d8 h! |4 y  P4 \; Y9 B& l
5 Y1 k- B4 c- V* ~) u
4 S! g+ `. S' |7 ^  V哈哈~!我都係,不過都20幾年前囉!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by william303 at 2005-6-28 16:03:% h& e7 w; I1 {* r* q2 y9 |0 i
% E  t) f$ F7 ^, Q6 x
依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
; x" W4 K- ?9 m8 x+ o我都有十幾年喇@@"
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~6 }, C/ }+ Y/ w" R7 y/ K- T5 x
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:14 PM:  d2 Z+ \8 v! O
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~. T- I% X. u& b# W% ~! I( p
: P* K$ @; Z! b5 R- @; H9 i% ^果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:35 PM:
- `' U3 w, K  Y7 g3 ~
7 F5 I+ s2 u7 s5 N! R% {) x: X  |果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
% U$ l/ N* u+ e) b/ b  O, p: D同意
Originally posted by 乞丐教宗 at 2005-6-28 01:38 PM:
& T6 b3 K9 n6 }: u3 A- b8 R, e+ K; I, M& X9 l
唔知邊度有得捉呢?
- L3 u1 ?) s; H$ z0 E# r/ o. N/ N8 Z: O7 s  O: T/ \" F8 x
深山
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-28 12:53 PM:1 ^4 l) R& w4 g# [7 u) N  l
以前最勁都係得一隻(老督)* |' g8 c( k! R0 o$ z; @; U' f
多數潛到(金花仔)
1 t! U( g7 }: P' k* i# e# Q$ y) H% d' A1 I; d
重會 歪pat 嫁!
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:53 PM:: g# O/ E* \5 z7 M# o
) S9 B+ I8 D4 v* [* q( q# t
7 ^! c; B* U4 v' J/ j6 b' Q1 p7 ^
重會 歪pat 嫁!
7 H4 f3 g1 C" m& W4 B! t
7 W. ~5 B& d: K) i
果陣D豹虎咪叫 孫悟空 紅孩兒 哪咤 既!. C! @2 g3 [9 t2 w- N
有個死豹虎佬捉咗隻比較大D既白色蜘蛛,
' [( e. W; c/ r1 q+ n呃人話叫 白衣觀音,同我地D仔鬥,我地梗輸啦!8 K4 t0 _. s- l$ b4 ^% X' ]. a9 ?0 S
等我地又潛又買,佢又有生意.9 b1 W5 k2 z6 O/ W: F( ?- ~) P  o
後尾我地學上山捉,又自製豹虎籠.
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 16:53:
$ d* s: P, F  t* N
, P$ E. ~" w5 F6 y2 U! r. V
" T1 J5 o8 U( x重會 歪pat 嫁!
9 l, ^- r, `7 o8 S
就即係痾屎@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。