<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法
返回列表 回復 發帖
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 22:06:
% y! W4 v. y* t天大地大?!
9 W2 \# T" g8 D; l我都係咁話!我只是想求一...
1 P- B( F8 F: N6 h- m+ D
都唔知你講乜.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我諗佢既意思係為左要佢亞媽俾 $1230 滿足佢既要求$ ~+ a' U) h( ?8 _, N
而佢母親無俾佢......所以佢打自已亞媽
8 h' C1 u7 f* a7 \8 c, N" V7 G/ K2 `) S5 J3 k$ ^3 {+ t; P
唔該你諗下喇....你識搵錢未呀???0 S8 I9 i6 |+ {% E' y
咩區區個$1230蚊呀......咩一部遊戲機既錢呀....
: S$ V5 E+ I& O& w6 c你講咩呀????
6 p$ S. \9 G  g6 h' }# ^. X/ G% W為左$1230打亞媽......重想搵人認同你???  @2 I: Z# n; k0 i

- l3 v+ H; h4 ?如果呢個csae......我覺得你簡直不知所謂
去睇醫生啦!搵人幫下你自己啦!
lee D 人正一去打把......
i like soccer
呵~~ 阿媽唔俾錢就打阿媽?? 你話我知,你講得出你亞媽既"罪狀"既話,我認同你又點話!! 不過你諗清楚至好講,小心俾雷劈!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
咁點解打老婆的人會有幾百人幫,而冇打老母的人會畀幾百人害呢?有口難言嘛有人要我知道6 }# `# }7 q# q8 h
* g1 j; W( w% Y  @2 }5 s
[ Last edited by partyjoy on 2005-7-28 at 11:00 PM ]
Originally posted by tvben at 2005-7-28 22:37:
5 B- Z8 v3 k( W# G我諗佢既意思係為左要佢亞媽俾 $1230 ...
- t$ W3 {/ w9 I3 n/ y$ g

& y: g# J, ^7 ]2 v+ S8 f. e
' O: s% @5 u$ b/ B2 |7 K* @1 z- y. E! |錯啦唔好扮失聰,係走頭無路先至要佢畀!唔係咩叫迫於無奈呢?
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 23:03:
, @: S1 J# m( J  O. r! M
$ d1 V+ {& ~1 r1 P' W5 O# }* [- O( U& `( ?
1 d" a5 l$ m# Q# e) l$ P
錯啦唔好扮失聰,係走頭無路先至要佢畀!唔係咩叫迫於無奈呢?
' b% A2 l: O+ K
仲有我覺得對香港人極度失望!我唔會打算在港結婚生仔!我打算自已一人離開香港!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-28 10:13 PM:
5 t' k& _6 f/ U
0 O. R" ~5 z: I都唔知你講乜.......
# s( Y0 K1 `" j5 ^& o+ \9 S

6 Q4 u$ a9 M8 O  M# v/ [我開始同享九利兄一樣........
. r7 [0 B- J! h% b唔知佢講咩????  _# a  N9 ~* e8 c- p8 G! n  n, Q2 ]

4 P; O& _- _! e3 X+ Z+ g! v# I% X亞哥哥, 咁你係俾個電鑽害定係俾傳道人士迫你信耶蘇迫到你走頭無路???4 t6 S8 A! y3 m- b; P
咁你走頭無路就要打亞媽????
: S9 p6 k. ?& R! T; H
7 [/ T; O3 y* v7 y重有呢度好似無人話打老婆o岩......
) P0 M! [- j& L; r7 ^無人話過打老婆會有人幫喎......
" h. t8 K; E8 A, Y% P: J) A7 i: O. p0 z$ s( V$ {8 B) v
[ Last edited by tvben on 2005-7-28 at 11:11 PM ]
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 11:06 PM:. A" a( v; \* y% z

7 c3 Q* ]2 T0 r- L仲有我覺得對香港人極度失望!我唔會打算在港結婚生仔!我打算自已一人離開香港!
3 X; r2 o3 T; [2 G, w& P, o
# B0 J5 n& z- d( ~' ]" q' u, t: t
你未結婚就話定打老婆有大把人幫......咁你即係覺得打老婆好o岩喇.....
4 ^4 v% Z" j. N咁我勸你唔好結婚喇.......無謂害人呀.......
' D" h, L( C  s. Y; b你打算自已一個人離開香港既話.....咁有大志....5 Z& o* H& T6 u: d" ~# r- c% Y+ j
唔該你自已搵錢離開........唔好話亞媽唔俾你就要打佢......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。