<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2005-10-11 01:25 PM:
0 A0 j5 p5 v. F
" }" [( C7 S1 U3 i
! O% [& [" |$ i但係 Work wo!4 X# x) u" y0 Z" n0 B( Q  |2 \
因為拉得開隻癲狗個十幾人都係分身
7 C$ I1 {# w( O, \! k唔分身店敢拉開隻癲狗!
) j+ b! b# L$ V1 N! T+ B1 \* |
咁仲有無其他方法先
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:
3 L6 i# [' p3 H: y# g斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
/ t6 {1 H* y& r. Z" o  \) {6 o8 \7 S; Y3 W4 y
呢位仁兄都好背成借一喎
企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 02:39 PM:
% k: _' w! X% _7 {* P企起身"哄"埋去啦,但凡勳物都有遠視,你一"哄"埋去、比佢知道你體積龐大過佢就驚咖啦,到時物佢走你唔駛走咯~
+ z& V6 g& G7 `2 _" C# D' W+ I- \
原來你都係傻既$ n' s, y( G7 B* H  ^5 c
話明癲狗即係畜生喇,無性架3 x0 C! I6 a( w1 X& T! x+ t
佢唔係人呀唔會擦牙架
8 _/ K) K3 S, j你哄埋去,佢唔使咬你呀- g! b. k/ L9 G; x& e; M' X2 T
淨係佢把臭口都可以毒死你呀
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:14 PM:/ p, ?8 Q" H4 t
& _" a# }) ]8 S' v# X1 W
原來你都係傻既
0 `; q' I$ q9 h4 j" T話明癲狗即係畜生喇,無性架
$ y$ s% h$ B: O- t3 E# N4 T佢唔係人呀唔會擦牙架
+ f5 B( T+ K3 o你哄埋去,佢唔使咬你呀- E! s* b# z! \( ~0 x7 G* X* m
淨係佢把臭口都可以毒死你呀
& w9 q/ i- k  H5 z9 T' Y- F
- d# w% Q6 w. d4 ?
- f4 g- X* s& d% y
# z/ h- A3 k# U7 M, B9 C
  T" W/ j8 ?5 i$ b. S

# p( V3 x4 v  G% f: c& Ehahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:19 PM:7 }+ G# p+ Q9 w7 a" c
# E+ Q2 F5 @) {, G$ `9 X) {* q
7 b6 L" o4 \  h2 B, s" a' R

* O6 N# l; _4 Z$ T* H& S' z
6 h  Y/ A& j1 p; X: m/ z( t1 M+ T& y
+ c3 ?5 O8 f. d+ M' [: n& h" U
hahahahahaha~又唔係叫你咀佢,叫你企起身"哄"佢咋,唔駛面對面咖~
: ?" r5 H" H. C5 w8 B" ^3 y; \" }- |車..........." x+ l1 j8 a* m
咁你係應該打(企起身"兇"佢)..唔係哄$ R! h7 V' i% l9 Y5 t& _& z
不過話時話.佢發癲咬住我唔放果陣時; |$ c' p: o" `% S& k: ]$ k
我同隻癲狗都好近距離喎
" R+ E; X% S/ S/ J如果佢係驚就唔會咬到唔肯放喇* ~$ a: h: n; {" W+ @9 S! }" N
足足攪到我幾慘呀
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 03:30 PM:1 o9 n+ ]4 [* M$ v' C; P
係咪你驚跟住走呀,你一走隻狗out focus就以為你好渺小,跟手就attack 你咖啦~
9 M; K3 J- @7 j1 G5 |就係我唔肯走
. ?6 Q: E/ a# ^* j- C' @/ b諗住理直氣壯
. N( {. C6 Z, g. n% \" C" ]人不犯狗,狗不犯人
$ z4 X) C" H8 L$ B+ T1 C! Z鬼知會遇上一隻癲狗咩
4 O4 E: V- ?; O8 r/ h如果有早知,我當日就唔鬼行山喇
' l& W# t7 \" S; @$ ^, y, E9 x. ?點會知有癲狗咬我先得架
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 03:42 PM:
1 U. m  p! W7 ~. B. b6 H) F5 z( s+ t5 M8 E. @' R! t$ C4 o
就係我唔肯走+ [# O% |( D/ y+ [2 @8 b# [
諗住理直氣壯! |5 x9 g' k0 F2 ]2 @4 u8 |* z, M
人不犯狗,狗不犯人
# C! e/ y5 s6 u+ ]5 s鬼知會遇上一隻癲狗咩
1 k) R8 ?3 `6 B8 K, c- j如果有早知,我當日就唔鬼行山喇5 C2 h+ M% c$ K) N. [9 L7 S# R
點會知有癲狗咬我先得架
6 w/ r7 j4 C; E) V/ `: S
( D- O' n) b  E

R4 Z5 p5 c* \
- b9 D6 I% A, b5 Z; l3 i3 s% R% u( r; r' ?7 l
對隻狗"理直氣壯"???hahahahahahahahahaha,你得咖啦你~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。