<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:0 |1 R+ M4 w9 R  o! Z3 Y( x6 h
斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
1 H" h& m' ~/ }: r: ?4 H5 z% A( Y2 Z" Q
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻狗,等斬左隻腳先打走佢,你估你隻腳會分散佢注意力?
. Y  d5 r+ Y' A' g/ I. H1 P8 l; h  F定你斬左會戰鬥力高d0 F9 C- C# u" G2 ?0 s% i7 m
你有刀都斬隻狗啦~下話?
; L* ?0 I# U( c9 w7 b3 ^7 \) I+ V+ w( @$ A9 w
[ Last edited by 奇 on 2005-10-11 at 05:31 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-11 05:30 PM:* l( }6 C3 t; H# B

" o6 h/ ?( h. N
) A; `& s9 r* P8 c$ ^) r  M你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻...+ l' C7 P9 K) x* e& L: x& q/ I
你有刀都斬隻狗啦~下話?
; M2 a) |7 L2 d' l係喎- I  {  X3 m. ~! _8 S1 Q0 o3 z; Y
連我無留意佢提過有刀呢樣
5 e5 K) U. g; H, i/ l$ Y你果然心水清
5 h' `7 o% L6 C7 i9 N/ F一刀劈死隻癲狗咪一勞永逸囉
或者試吓搵我引開隻癲狗,
# G. Y8 q( f1 d. {. E8 V* p3 P我都幾好咬架
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:
* _6 d: M5 m5 x9 @0 o7 Y或者試吓搵我引開隻癲狗,) u3 p- v: D+ _* r; b! H3 e3 Z9 Y
我都幾好咬架
/ L( Q- z$ g3 }% h% w
( e/ U3 f/ J1 }- |& T
: j, c3 r& T; ]: C7 e8 f# x0 F
: i" ]$ ~' W. b* }; ^7 [; Q
咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:
' n5 a% \" s/ K1 b+ j# }! D& H/ K或者試吓搵我引開隻癲狗,* @2 N" o4 g. Q
我都幾好咬架
5 I" V) h! f/ a係...
% b2 [# R! a# ?咁你可否告訴我知
! o* J+ I: t( v" _你邊忽好肉d呀
/ Q7 t) t1 ~2 `/ L- M( ~3 \9 c  w咁好咬
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 06:52 PM:
$ O% h7 d. \( f& u( U3 ?. _/ l9 {3 c  F+ Y! H6 E
9 a  ?: Z+ b2 h$ c* O" J

: U1 l+ z0 X& p8 q& e6 r6 ?
/ s0 G( Y: [1 v7 L! P咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
( p8 y+ S# r- H( S2 ?5 O* P! f! t' P1 i咦...你都驚俾癲狗咬咩
Originally posted by irisG at 2005-10-11 18:50:1 K7 E: u* T+ x9 P# h4 Y
或者試吓搵我引開隻癲狗,
4 Q5 d1 F; Y8 d* i: g我都幾好咬架
6 c; y+ e4 @  \' |) A( ]
* {' f" F0 n- l用漢堡包??
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
7 T- V2 p/ G' H7 X7 z+ I所以我至覺得自己好咬
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:
2 v( V2 p1 t& ]/ p我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,0 F) ~# S: k, d7 P0 R4 _
所以我至覺得自己好咬
- o3 f: ]9 y1 k) g# G5 E* @. c; l0 I
真頂癮$ O/ M+ e) k, P/ M
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈. \7 l4 x* {$ a7 ?% H
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈8 M( {7 J2 N8 m6 [6 t: U
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
7 \+ \$ [; i/ I  ^& o$ G8 Y9 u哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
# ?/ {3 n+ G* O) B, J: W* E哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
+ U* ~0 R: Y9 x- q- e4 o4 b5 \1 v哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈0 ]! q2 u+ j  X5 l) V8 K
笑到收唔到聲
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:: F4 p" ^2 i& E" ?* {  l. F
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
4 S( n3 }" P) y! X4 j( b所以我至覺得自己好咬
, O' ?6 y, f& T: O  C
比條女咬住?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。