<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度
返回列表 回復 發帖

如果你響街度

果d師奶咪好天and落雨天都好鬼喜歡担住把遮行街既
7 \- l/ {1 X' V/ N* \7 J- f7 `佢地好常用遮邊鐵骨督到人地個頭
; C" o' l: o: D: f9 a最衰係督完你就行左去.sorry都無一句- a  W* J" P' `& L9 O  k. o8 ^
俾著係你會點
2 `4 [( k' A3 q/ i: R$ w同埋你地試過未?* q% H% H* Y; c8 |  |. Z, w- a
我就試得多
我會用我把傘先發制人去擋開
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
算咯~無心之失,同d婦孺費事計較啦~
Originally posted by research2005010 at 2005-10-11 09:40 PM:; |2 |# f* F* H0 b: o: C# C3 `- B
我會用我把傘先發制人去擋開
; ?# k  E; J4 E哈哈..勁
  X$ E4 y$ H0 m; R% A$ ?+ T) J& N不過我次次都係被佢地從後襲擊0 \! t3 m; r8 i6 g! A+ K0 ?
想擋都唔得
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 09:47 PM:0 i4 E- Z& f( w# R. _- d/ q

8 B0 R6 N$ M/ {! o$ N哈哈..勁) w9 e4 B2 e7 B/ z
不過我次次都係被佢地從後襲擊/ ~5 Z  n6 E0 T2 s7 t
想擋都唔得
, F' a5 P: _! v: _+ F

) F( Y) e9 E1 ?! I1 X5 J5 P你把傘擔得直d, 條腰又伸直d, 佢地就隊唔到你後面la
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
睇睇靚唔靚先...............靚就有數圍
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 09:44 PM:
+ z0 V, _1 d- O. E) ~" s; }算咯~無心之失,同d婦孺費事計較啦~
% _4 h2 I  [1 [1 D( r  m. W* t
咁我都係
( C& X/ I8 K, o( o, E不過你留意下d師奶佢地當然唔係有心6 {6 i& f; }1 I6 N' t- _
但佢地係唔會顧住途人,揸住把遮橫衝直撞
Originally posted by d228216 at 2005-10-11 21:49:, V  h: K) A* S# L! V8 l
( F4 D" O/ Y5 D5 k7 q4 R% @
真現實......
Originally posted by d228216 at 2005-10-11 09:49 PM:6 w) q$ U7 i& t
! O, P, W# R/ i9 Y) Z6 s7 x
# w" t* m* q# ~7 }/ h& S/ h! q8 [. `6 U1 D
樣貌歧視? 不過靚都無用啦, 已為人妻
我會用個頭用反推力整番爛佢條摭骨!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。