<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度
返回列表 回復 發帖
咁又冇,我見到佢地多數唔會行埋去...
Originally posted by d228216 at 2005-10-11 09:49 PM:1 `& l% U/ |" v6 L
睇睇靚唔靚先...............靚就有數圍
4 l3 L1 S$ m8 k  }8 n" s( }, v* K8 A
通常督人既人都係吾靚( w0 k% B: C8 Y8 h
因為自私既人好少靚
Originally posted by 大優勢 at 2005-10-12 11:17 AM:
, L6 d& I/ O- O
5 }9 q/ t7 _0 h; _4 c4 I' o1 p) i7 [9 X% I' q
通常督人既人都係吾靚9 F9 z8 S, ~7 b+ C8 k% T
因為自私既人好少靚
) c, K- z. O& `" Z佢地唔埋其他人的安全!!!可惡
師奶係一種唔識禮貌既生物.......所以佢地唔識講sorry/對唔住的!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
跟着她,然后找機會督返她。哈哈。。。。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2005-10-12 04:02 PM:
" B# v  e# p6 p: V3 A跟着她,然后找機會督返她。哈哈。。。。
4 `* B( ^1 k  S' y, T
哈哈; F$ m" S2 v: O
咁都諗到
Originally posted by AWU at 2005-10-12 12:23 AM:! Q' S$ p! R$ j" W0 N0 B/ Z
都係用手護一護隻眼先:cool:
1 u4 b8 e, r7 A4 Y) O) d7 \* ?
係督我後尾枕多+ ~8 c2 V9 U1 ^% {! i1 m
從後特襲,鬼可以預知咩- J5 l% @' P- O% U* a. I2 ^
好多時係被班阿蟬督到至會知咋
Originally posted by abc123aa at 2005-10-11 11:53 PM:% S  F" \8 z" U6 a' L

9 f8 G7 c& r2 Z6 D6 B9 C; `係呀,我都會閃開
8 x/ P7 v# L6 e5 h  P+ y我都會閃開
9 I1 e2 z) g8 z2 y- `, e$ Y0 n不過係被督完
, z1 z: M6 Q4 D$ E# Q3 x& }摸住個頭至識閃開
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-12 03:49 AM:3 `; L2 e0 `& ]* p
由得佢。如果成日咁計較咪好唔得閒。:cool:
! Q+ H2 y5 w! X' A
緊係無得同佢地計較喇
/ c4 l  x$ q8 C0 t如果響個街同佢爭論
& v. h# N+ B' g% Z* Y& S1 a蝕卓果個一定係自己
, ?4 i5 l6 H% R' R* v, t- b只不過係問有無人試過俾d阿蟬督過
" J5 b6 R3 R1 ^8 u! w( y$ ^- M被督完,會有乜行動
7 L4 b* F, X( B我既行動就係摸住個頭啤下佢# Y" n( ~% h& g3 w6 o. h* g
我見過有個三十零歲既中年男人
* {5 t9 v* w  V! c9 ~) M- l0 q* k" y被督完,當時個阿蟬係知既, m5 B3 D$ N) {. y% d# Z$ N% w
因為個男人,食得都幾正
. M) f/ h% {. q* s) X又係摸住個頭雪雪聲
, ]8 Y6 V% L! r7 n) r2 E但係果個阿蟬.當無回事咁1 j$ ]' p. N4 d  l+ ~
直頭so都唔so個男人,繼續行) S2 G) U6 e& W$ l1 U; E& C2 b" v* Z
跟住被個男人問候雙親; k0 s7 b: y9 ?* w4 _# o* m
而個阿蟬就停步. c" w* ~7 m. V$ S
雙眼散發出怨毒既眼神
5 {4 S$ q1 i$ j3 M跟住口中唸唸有詞
9 V* \% |6 g6 k' k$ E8 [! g當時我企響隔離避緊雨3 N1 |8 l- c9 M! A
睇完都覺得幾攪鬼
有次行緊街,有個c奶行緊過黎,條路好迫,係落緊雨,當時我冇帶遮,佢突然用把遮頂向住我,我本能反應用手擋住把遮,仲整鬼爛佢把遮
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你響街度

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。