<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17 AM:, k" {& S& E6 y. v5 z9 J1 h1 ^
我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
7 F/ Y6 J% F0 G; u娘爆
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:09:
/ {/ [+ Z$ Y. a! t) |個人覺得紋身只會是江湖中人!!!
7 C7 s: h, V7 o& `% [" \$ F9 u請問有沒有人係因為靚而紋身的??
7 |! y0 l! I4 r/ i- D
我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大牛頭是我的生肖,背部有我和gf的"愛的紋身",右小腿是我的名的指標,三姐弟一齊去紋既,是一片楓葉,姐紋在"空"口,弟紋在"大比"~紋身不代表江湖中人既,不過政府工一定冇行...
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17:, r0 m. X# k, w: l, Q1 I
我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
6 u) b- v2 ?) {6 p# S
嘩~滿天神佛在你身
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:21 AM:) r* A+ y# l! f; W' p

# z( C* ]' }& a* i4 b1 \, ?我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大...
& P2 i- s: G# `- E清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:24:" d" n. `+ S7 _3 D7 ]! \# C; D! Q

1 A; b8 r% }9 N1 p$ y9 Q7 L5 [清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
# m) s& u7 j7 c我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:30 AM:
" ]8 h) e( e9 S! a, I# x. g% k2 e' {9 h4 W  f
9 X' c* V8 o8 J2 }2 c我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
; h$ f" R$ r, s8 |+ J
左手都有疤>"<0 U7 n  v& h4 o7 `. ]- M5 B' x
8 z+ b$ q9 t: ?0 y% ~; a
[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:28 AM:; k! J/ b# F, A! J( a
) {: s4 g( c* `3 T
左手都有疤>"<
) r. P; f# K1 D  ?& V2 l: K
7 }2 T/ p8 e$ h, Y! K[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
2 J! W  p+ p# R$ L6 P: ~
整到相喇>"<7 T: Y) R) _+ g( |% C6 k5 g
岩岩唔得-0-

圖片 015.jpg

圖片 015.jpg (9.9 KB)
320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:32:6 Y+ K- Q& [$ J
: W* D( P% {( b! m! a* \
整到相喇>"<
" Q' c7 g. Z% C5 b- G. P岩岩唔得-0-
1 V6 v0 R3 N2 P1 m. I8 j
紋條"京激"遮low
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:51 AM:
' j, F# l. e" u0 H$ ?$ P2 E! X) ?: ^7 o  V+ G5 n9 {; y( @
紋條"京激"遮low
/ [2 Z$ m0 U1 j6 j+ ]
京激整手定腳型   ??
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:52:* ?* O5 ?7 ~9 w( ]9 Q! @7 x

/ H; T! l5 d: [! {京激整手定腳型   ??
9 I' ?- Q: X! e2 C* Q% l$ o整得好就型la,睇師父手工.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。