<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:55 AM:1 I1 f( G! i, Y3 {

) e) _' D, h! K2 j$ a1 c, R整得好就型la,睇師父手工.......
2 |7 b2 Y6 c: M, ?$ V9 `
大約要用幾錢???
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 10:02:  [; u+ t7 _/ B# ~

1 R+ B5 g' v7 m5 C% w" z! h大約要用幾錢???
* F. q. Y% b5 c# y/ u; ~" w% ]6 A
睇你整乜la,一般預2,3佰la~
我就覺得紋身都幾好
& n, q' n; p8 A* i. k  H$ C  v+ e1 c  n. J* I5 E  h
不過唔好紋到周身都係
$ o; X, H2 @& i+ B咁會冇咁靚
紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 17:36:: x1 o+ s, U! F( f9 G
紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
( L9 J; r3 {4 H( _* X紋你3位太座的名字咪有價值low~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 08:09 PM:: x3 S/ Z! ]  f4 ^* m2 W
5 Z7 ~# b0 v1 I. G, c1 e5 B: z
紋你3位太座的名字咪有價值low~
  j% m1 [/ b. e% v+ }/ Q

+ U8 L6 K) e3 }; ?& Q* K) w
* Z8 `  k  s3 q4 a! q" B8 _9 E; ]...........死得有價值咩???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 20:38:
  f& F. n- g/ B7 T- }4 U; w( ^8 b; u! W/ [5 i

! t3 `$ f. u5 V# \+ F
4 D: {* C% J! `% @...........死得有價值咩???
1 d" i. c: H, B( G. g) @% h
乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 08:38 PM:) `( o, \, H4 i  E9 J* z* R+ H  T6 l

% e) W) O( z8 |3 K8 ]
; R. h' L+ G1 U3 _% Z
! G" B- F1 T5 m5 R7 ~$ W- p乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
. y) J6 B$ j4 _9 S7 {
係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
Originally posted by Kra at 2005-10-21 00:07:
" S2 P. A! Z# ?1 D3 T  n
( i; W% W, v$ L3 _- r係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
9 c: z# |/ Q$ t  E0 Q: y
中文差麻
紋身是種藝術 lol
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。