<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口
返回列表 回復 發帖
話你朋友要離婚 要幫手囉 呵呵
Originally posted by ricojohny at 2005-10-27 08:23 AM:
6 @8 p- Y$ l' l$ @- u! c4 P2 l6 `話你朋友要離婚 要幫手囉 呵呵
0 i, B# \& a% U( ~* l+ n, O0 `# c  d$ M" _) e
請病假把la!
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
話係屋企暈左成日 夜晚10點幾先醒番 / G' c- ]. o5 q/ d! a  j
'醫生都冇得睇!
100%要請既話就照實講你為乜要請假囉
Originally posted by raj72616a at 2005-10-27 06:52 PM:& i2 R7 Y) P' W6 @. Z- x4 }4 \
100%要請既話就照實講你為乜要請假囉
. o8 P( [% O: Q* O

: s* L& X) d! t; ]3 b& B" l; M- @' {7 Z  @( N+ T6 t4 j
. D% p4 G& H+ D8 D5 M' _
完全同意...
. K* G4 w8 @4 U  O1 h! ~1 \. G+ v* Q+ D1 f. u
* i! J# D- E# M: E! U8 _7 b, u4 L
如果係重要的事0 Z7 N2 T, h3 s5 D1 l
直接講點解要請假咪得蘿4 _9 G. F0 ]& _8 v' P- f
整色整水反而俾人覺得你玩野
1 R; I! z5 t8 b1 Q8 |" l% [4 }2 V6 ~  ?2 U
我作為上司
5 }+ @' ?; n9 V5 r最憎d下屬講d白痴的藉口
$ ?) |- ~, r7 G4 V作曬野咁請假
' o$ x3 P9 L, ?- {) D當我傻仔唔炒至奇; f* h- m. L2 M* Z& Q2 X- V+ m
如果直接同我講(例如:果日約左果女仔...真係唔去就以後都冇機)8 P; G9 v; g/ |, }  W
咁好多上司都會放你
/ ~/ Y# ?- }, ^4 c8 T% f除非果日真係唔夠人2 B6 }( F+ q4 h" b+ V* x1 a
作d連自己都唔信的野不如老實講
7 f+ E) h  c8 r
4 V5 ^; w4 w" [; d% L3 p好多上司\老闆,都好憎人當佢地傻) T. s. f7 K4 \) m3 `, @
其實好多時只係唔踢爆d下屬* g: Y3 e, K; m$ d
放你假都好,但係心入面已經blacklist左你
  I1 }! m) O, b, Q* [4 V0 }換你係老闆人地當你傻的你會點?
我反而想知你咩事要請假
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-27 08:26 PM:8 d# O& z5 J* D2 j1 S! x7 e
我反而想知你咩事要請假
- V8 r7 Z2 }0 S8 J
; h3 _) a" {2 F! e* U+ gx2
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 21:44:
; m' P  ]3 v- r6 m
0 P; b( e! V9 G( d3 h& `
/ V0 b& N4 O" j4 A3 ex2
' C; h7 {- b/ U
% h" @" g/ x4 O# X' W- O
x3
Originally posted by austin666 at 2005-10-27 06:59 PM:
. Q3 A9 Z6 k- }8 P5 p
, [3 \# S  [6 X) r0 W; U! n- ~
' e5 ]/ o2 i+ h
1 V' B$ s8 G4 X- n1 j; Z. Y! M6 Y, e; M) k1 |
完全同意...
. U6 p# z9 g2 u! F! T
. `1 x0 ?  r" e1 h* p8 [
, y1 `4 ^' ^: x( y! H如果係重要...
6 N8 b2 L) o# ]3 t( I& W- @+ s

$ {" w# |5 Z9 F1 \% \- p# v+ R, G又唔係個個老闆咁明白事理既~~有d老闆,明明下屬好有需要,佢都可以一句話唔得就唔俾放架啦~~: C. k* M5 ?, L6 L0 ]) N
( H% X; m. h+ @' o" L
同埋有d原因真係唔講得既! 好似我以前搵工跳糟咁,唔通話俾老細知我會見工咩~~8 ?3 V4 R0 }" n* B5 j
# Z; R( c) y7 B0 \! q
所以我都試過一次又係詐唔舒服,朝早睇醫生拎張假紙,然後下晝去見工~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-27 22:33:
! t" r* U; p, U6 G: @! [3 b5 q
" d/ A5 O! ~! g: i+ f' K7 f4 Y: F$ P/ l: s/ @0 H# ]2 x
又唔係個個老闆咁明白事理既~~有d...
7 D9 k$ m* z  ?( G: {
/ R- A  ^$ ?3 u" s/ }, ~* ?& M! x無錯,如果你話去追女仔,肯定你好快唔駛做!  個個咁好人! 唔係無,少d而已,如果老闆咁好人,你都唔駛諗咁多惜口啦!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。