<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖

高度問題~~~

無聊問問~~
, r7 U- q+ G8 g: `冇呀~~大家有冇而家..or當年有過高度o既問題呢~~~
1 Z% k- p" ]# _' @, r) X. b我中一至中三..一直高緊...但中三尾冇高到...167停左~~4 Y; n; @" ?$ {" [" H
果時167仲高過好多男同學仔...之後卑人高返轉頭~~* f# O$ b/ e; b; o' R0 i! D; d8 N
個個同學都170以上~~!!之後成日卑人笑我矮.....自己就好努力咁日日跳繩..打籃球- s2 h) B9 B: A3 \8 l
低做左成2年都冇效...中4就停高啦.....當時好慘..好想..自己有170就好開心啦~$ x; b1 W0 Q( J% e* i: ?3 O. _- e0 {+ i
但日子慢慢過去..而家19歲..167高..都算lu~~!!我矮唔緊要..打波勁快..爽8 r6 A! t9 F6 C
! n2 J* N4 D5 `# R" L
哈哈~~大定有冇為過呢d問題煩過- r! g9 g. }" D

$ R" ~# d4 v4 n0 x話者..d高佬都可以講下..高有咩野feel呀??講黎聽下啦..我都唔知~~
最愛打籃球~最愛唱歌
高呀...覺得比同年紀0既人大個lor...不過可能我仲細個
2 @  W1 f* [4 ]不過高...d人睇落都醒d掛
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Me <-- 180cm
/ Q- Q8 y/ M7 Q' m0 n6 z8 K冇咩特別感覺# ~5 N) ^+ h4 O" g
我都打籃球
9 X0 G  T6 h# g又快又好彈跳力 * b+ b- _+ f  b3 I, v0 ]* y, R7 e
- ?, f1 B! C$ a" i' x5 ^  h% N
[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:04 PM ]
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 06:52 PM:
' l& }" q  K7 e" ]* N無聊問問~~
0 J0 b, J9 q6 }冇呀~~大家有冇而家..or...
) ?# P; {+ b5 ^5 t' k
7 B% E- I5 u. y9 V* y. {& ]8 T" ]& ~$ c0 r5 v
19歲167真係矮左dd喎# o% ?- D4 U$ O4 d; J9 F* r0 c
高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v
1 y5 \4 _( j9 x4 S3 [
- N9 J6 J% ^0 ]題外話:你有冇女友??5 u# I: z( a2 F9 l- i# z. @6 f' D
如果有,咁你女友高d定你高d??
我都係得170咋/_\正常黎講係唔夠既!!最起碼都要有175先算ok 啦
" {7 f5 w$ C& O) {有冇人可以講我知我到幾尺幾吋,我唔識換算呀/_\thx
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-15 07:03 PM:3 H# ]- z  l# x# |' u0 o

, e4 \  y+ b  t' }6 j# L* J* i" s* W$ v5 i9 W
2 {$ }% D  C8 N& T) m. s
19歲167真係矮左dd喎
- }8 r/ s1 I( n) j/ ]* r高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v
4 X! S; ?4 e+ \. x5 _6 p. m! H4 [- E9 }( e3 N; e$ h
題外話:你有冇女友??
3 Y8 P  N. x4 F0 F$ T3 \/ _如果有,咁你女友高d定你高d??
* q1 k4 k4 c) P) B  Z3 ?
4 O, a4 e* U' `' M
但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~3 O' K+ F6 N$ b
我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意
! t/ O! _- V( A7 p+ k; u& S( A2 j5 H+ s8 |  T
我冇女友..但我不向都追果d 155~~163果d女仔
" t4 V3 m" t- a' u2 _/ G0 e7 b9 f+ ~( y$ x+ Z) a
[ Last edited by 牛仔 on 2005-11-15 at 07:09 PM ]
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:07 PM:
0 @  |+ P$ p0 c: _$ n& x
) a' R9 [, P5 L- w. N6 m" g$ s
' w: q7 y9 d7 I) g5 [但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~
0 k8 A& }5 g8 D1 {9 O( Y7 i我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意8 M# T) k/ y* b, M* j

7 Y" j* c  n5 j. P, s  v我冇女友..但我不向都追果d 155~~153果d女仔
  o6 D6 ~& K2 |( c1 d- T& Q% H4 |) h' w& B9 C  D& b
上一代平均較矮+ g  I3 n& b$ p+ ]1 {8 G% {
所以好多人話165係算標準
& S  U1 V  L0 e) S) E) ~p.s ....我女友 152cm :cool:
' r1 Q9 r/ x; i" a" f( b2 X2 C/ @
[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:10 PM ]
但我雖然167咁矮~~但個身形好~~8 F* v* G$ t9 }$ K2 W. Z! Z) L3 i
遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:10 PM:
& G4 n4 C4 n* L3 f, @% a3 z( C但我雖然167咁矮~~但個身形好~~
, ]% {9 _6 E1 S2 R遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
' m& T/ Q$ A" D% c( }
- n7 ]% M* r# f9 y) L
有胸肌有腹肌個肩橫?
Originally posted by 伊達政宗 at 2005-11-15 07:12 PM:+ O/ a0 j$ }0 t9 Y  p* W
5 b# K( ]1 d( d, ^9 h  N8 I" X# I4 P

# k' c" ~  ?& u2 A0 ]有胸肌有腹肌個肩橫?
/ v# f2 i& E9 L; U9 n! ?5 E
+ j" b7 f( ^' C我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
最愛打籃球~最愛唱歌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。