<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:17 PM:
' H* j# t, s! o- f& s" I+ U9 m
" A; J" D: P9 M" D' M1 b. d  z$ C5 G) k3 i
我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
% ~+ x4 _9 P8 |; A4 n2 d
; N6 H: a0 `5 g' w
咁咪好 lo/ }7 e0 c* ]# i% H+ s  w
矮小小唔難睇" B4 }1 |6 t* W
我開始長高果時
: N8 R  i. F+ q2 n- |& x又高又瘦先難睇...成支籐咁+ d; ^: v6 }" @
而家發育完成先大隻番
有時好羨慕d高佬....好似好型咁..仲有~一班人睇function都著數d
最愛打籃球~最愛唱歌
我今年讀中2..有成185cm=0=$ Y8 m, h* ?* A3 }. v& y0 e( t
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔
  t1 ]! A* V9 |2 I. P# zp.s我最憎運動
# Z' M3 n  I; Q/ [
$ }+ }: ]8 }8 p/ y: O+ m[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:
; ^) S/ q  z7 W% b- S我今年讀中2..有成185cm=0=, R7 R$ F6 h( m" d6 X  w( z
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔2 Y; T8 b5 P4 V+ N* _! y3 ?( {) j
p.s我最憎運動
) T' B5 ^% Q; b6 X5 D4 m9 T) z+ T1 c0 ?! Z# u. A, g
[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
3 X4 X! V0 Y  P嘩~超級高佬中2都咁高既:cool:
我14歲 154高; O1 w- T* o! h
   15歲  165高- |: t& l9 m- t
   16 歲  170高 >"<
9 {9 [7 w* g9 @' X我都想有180呀..
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:5 C; P- b+ D, T$ }
我今年讀中2..有成185cm=0=  i1 ]1 y* G  t) o+ w+ a$ n. ^
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔7 r' l- X0 ~6 i( w1 h
p.s我最憎運動
# c  |4 B2 l0 A( l5 V
! ~% T% R% r5 B" ^[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
' v% c9 ~0 l, C, I. n" ~
% c0 M' z4 I9 |5 H  e6 y1 h( u
: x) s4 `# r0 P  n/ l
咁你咁唔鍾意運動就分d卑我啦~分5cm卑我就夠9 l3 H$ F7 \7 o9 @8 F
雖然我好快..但唔夠高唔係幾好
最愛打籃球~最愛唱歌
噢。。。我174CM。。。
我都係矮仔一名....
! x* P4 d* B5 b# _' I3 M" u5 X5 e但是我比你們都更矮....  P3 }7 H+ H  F' q- L& L( h
我得165cm tim
2 H  V8 Z# Z6 {5 d# E0 u其實香港男仔平均身高是171cm左右
0 t# M" D8 Y$ D9 E  C. C6 A有咁多人180cm高,自然就會有返D我咁矮既人....0 J' Y2 [7 f3 ^7 I1 G& I1 N0 V
不過都無辦法,我都18歲la,過左增高期
/ e; M! ^4 d% b* V$ M1 d# {# I其實身高DD野很難強求
When this beganI had nothing to say
去窗口望落街咪知囉
2 T4 x0 Q# m6 r; I4 _7 e! }, {8 |, e8 w% {) h: Y4 f
[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
柑蕉桔梨蘿柚
雁鷲雕狸獅狒
Originally posted by 掉拿星 at 2005-11-18 19:51:8 u( D- K9 F1 J5 X& [
去窗口望落街咪知囉+ r( z$ _5 K' f% z' }- }0 n. g
: `- G  u( m/ q4 d; W; E9 U  B$ [
[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
* ?% U+ x" M( x6 S( u# u' H& [( k# S- B# f; R2 Y$ @3 M
又係喎
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。