<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖

高度問題~~~

無聊問問~~9 s6 c! u1 W" V* B% N' Z0 R
冇呀~~大家有冇而家..or當年有過高度o既問題呢~~~7 p/ u' U* i4 E* {4 L* W
我中一至中三..一直高緊...但中三尾冇高到...167停左~~; A2 N. d% X2 |# f1 V( i% t" U0 @
果時167仲高過好多男同學仔...之後卑人高返轉頭~~
3 }2 o6 k/ q9 R# P0 @- h個個同學都170以上~~!!之後成日卑人笑我矮.....自己就好努力咁日日跳繩..打籃球6 A: z9 m  Z- U) s
低做左成2年都冇效...中4就停高啦.....當時好慘..好想..自己有170就好開心啦~& |" J1 l* c( A! C
但日子慢慢過去..而家19歲..167高..都算lu~~!!我矮唔緊要..打波勁快..爽
- [/ s9 W: f( W6 C% e0 ]
+ B9 I- t( Z: {3 m, y( W哈哈~~大定有冇為過呢d問題煩過
( \% X6 W5 z, t, {8 ?5 r2 c
! c$ H, i7 B- b* N7 Y話者..d高佬都可以講下..高有咩野feel呀??講黎聽下啦..我都唔知~~
最愛打籃球~最愛唱歌
高呀...覺得比同年紀0既人大個lor...不過可能我仲細個2 B% U+ r6 w2 i
不過高...d人睇落都醒d掛
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Me <-- 180cm9 V, |2 y! ?1 L/ z9 }5 E" W
冇咩特別感覺
  N( c8 E* f' s我都打籃球
# V8 u1 M! q9 o9 j3 p  ?6 N又快又好彈跳力
( _/ L% X- t+ p3 ]: _# p, Z
7 h- E4 y' j' w' B. k1 v[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:04 PM ]
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 06:52 PM:
' d& ?, N; c6 z( O無聊問問~~* |7 `4 X9 H# f  n2 T8 i
冇呀~~大家有冇而家..or...
' V% J. Z) |5 D% D

2 i; Z5 I' S1 u+ q( y: Z4 C' _& x5 _* R3 A# c0 S, ~
19歲167真係矮左dd喎) R: R# N% H" x' l
高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v
) x2 H3 i: |2 `; {3 X
8 G& `, j9 v# a0 h題外話:你有冇女友??8 q8 r2 _9 y: E' e' f1 p! z
如果有,咁你女友高d定你高d??
我都係得170咋/_\正常黎講係唔夠既!!最起碼都要有175先算ok 啦8 ~9 V) o# i' U1 |5 G' d
有冇人可以講我知我到幾尺幾吋,我唔識換算呀/_\thx
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-15 07:03 PM:
. F/ r! q" S5 {. W" l7 T, u% Y. \5 g

2 @+ k  j' T0 e- B- ~$ P, b' }) A3 K# c6 G( n
19歲167真係矮左dd喎" V; `" K  t- J+ p6 e+ t: x, M3 g
高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v! a0 j5 L0 I5 _4 t! |* {6 P

! h( I& Z; F" ^0 `* f題外話:你有冇女友??
: c( q& j. u$ f/ O如果有,咁你女友高d定你高d??
& Q! N' H$ b% W. C* x
0 [) o) v3 a: Q2 H
但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~5 ^) ^. N( x6 Y% u; n
我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意4 m, t- S0 m$ s1 K# m4 m& M6 S! A# L

& b4 F5 k; B/ p  x# F0 m我冇女友..但我不向都追果d 155~~163果d女仔
# l2 x2 @/ C$ k6 g" B/ k' W5 C
8 m( [. p' U1 V% f* h- [0 R3 m: e[ Last edited by 牛仔 on 2005-11-15 at 07:09 PM ]
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:07 PM:
6 |; ]+ E- Z& y, {' e. \- z) U
, _2 B* z4 F' J, ^+ `
1 ?8 ]6 z4 r" f# w4 j但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~3 v& r+ n+ u" c
我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意- ?5 K- u4 i2 G8 h4 Y% G
/ e/ O1 b1 D7 h' q! e
我冇女友..但我不向都追果d 155~~153果d女仔
) ?% X/ g' f' u  w, x

8 _, |9 I" |2 U6 h0 f上一代平均較矮/ y8 U4 u3 K( k( q' F) Y/ }' h1 K
所以好多人話165係算標準
$ F) s: P: z. M/ Up.s ....我女友 152cm :cool:% b3 `2 y6 E+ l1 z
$ r1 q8 X( p2 F1 b, D  ^
[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:10 PM ]
但我雖然167咁矮~~但個身形好~~; L8 _& a' c5 g  X( {& e% B" W
遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:10 PM:
+ n6 K7 ^3 ~( M0 q0 U+ N但我雖然167咁矮~~但個身形好~~
6 u; a5 ]: ]3 ~! F遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
7 R1 T) L4 Y/ M
5 z% G0 Q2 o) U" u- _有胸肌有腹肌個肩橫?
Originally posted by 伊達政宗 at 2005-11-15 07:12 PM:
- @: I+ {; U% D( q/ n7 R9 \/ S- Y4 A7 \7 O. o5 I
7 J# H  \2 I$ n; j9 S+ Z- [4 X/ M' n& E
有胸肌有腹肌個肩橫?
" R0 b! s. o+ ^2 m! I
( m* N9 A7 t* ]1 i8 I我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
最愛打籃球~最愛唱歌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。