<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:17 PM:9 ?! t( k7 `! H5 h/ o4 Y

6 E8 L2 D" M; Q2 [( t: c& `' \  |4 ]9 O: h3 h  H
我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
8 ^6 B! F/ d3 _; w7 v$ p, D
/ t0 Z" j3 h, E  J
咁咪好 lo
- }6 [: w9 }5 v2 u8 Q0 P, F. G9 I矮小小唔難睇! y+ p' J! B& i
我開始長高果時
+ u" O7 u2 ~5 v5 d又高又瘦先難睇...成支籐咁
  `: W9 r! q  r) s0 Y: c4 B5 R而家發育完成先大隻番
有時好羨慕d高佬....好似好型咁..仲有~一班人睇function都著數d
最愛打籃球~最愛唱歌
我今年讀中2..有成185cm=0=. m' w  }+ L) A6 c6 H* E$ Z  O) A
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔
& H' W7 s1 Z- |1 i2 r+ A- sp.s我最憎運動
3 u0 f+ G$ p: r2 w4 d( Z# v0 O( h" ]) X0 ?
[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:
& ?1 L. {3 ]$ N0 f4 H+ l( X我今年讀中2..有成185cm=0=
" R3 x0 t% J' M9 t, g' U$ J如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔
/ z( N1 ^3 F1 T! q5 E! W- A" t. r5 k" ]p.s我最憎運動- O1 \  l& h+ u8 n; L% `/ B: F

" ]* |9 o8 D- f- u) J4 h[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
( Y8 |% u1 z& p; G4 \! P8 e! b嘩~超級高佬中2都咁高既:cool:
我14歲 154高) D6 M7 Y0 B. k- N# X
   15歲  165高
, G) B  o3 t" _. {: {; q3 A   16 歲  170高 >"<
1 T! R- \, M9 @) F& F% p! w4 O我都想有180呀..
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:
4 j* N0 _/ d0 L. U5 L我今年讀中2..有成185cm=0=: o! ~  S! [: |7 s7 U% T
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔8 c- |/ C  Q* J8 t6 ~) x1 L
p.s我最憎運動$ \% u( K+ x% X8 ~8 W5 @" ~3 y

: g! `. W8 `( |( O[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
% T& u6 }! g; p7 k7 f& w# J/ U6 V. s5 F1 w8 A

4 t( S8 d  }+ I, [& M咁你咁唔鍾意運動就分d卑我啦~分5cm卑我就夠- y; n+ A4 p, v6 A
雖然我好快..但唔夠高唔係幾好
最愛打籃球~最愛唱歌
噢。。。我174CM。。。
我都係矮仔一名..... O7 S! o! ?  J9 Q, v; B4 ~8 R
但是我比你們都更矮....
$ {! _- I5 P0 Y( [  Q# q我得165cm tim
: v9 V% i2 H  Y+ _& g其實香港男仔平均身高是171cm左右3 v7 E0 y7 c2 @  y
有咁多人180cm高,自然就會有返D我咁矮既人...." N, x$ \: a( F. |! u
不過都無辦法,我都18歲la,過左增高期6 H* u/ l5 \3 t, _  @3 ]2 r
其實身高DD野很難強求
When this beganI had nothing to say
去窗口望落街咪知囉6 t0 Z0 I4 g6 r# u
# T; D* t6 v: u; v2 ^3 o2 q# [
[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
柑蕉桔梨蘿柚
雁鷲雕狸獅狒
Originally posted by 掉拿星 at 2005-11-18 19:51:5 O% x2 c: M8 Y; e
去窗口望落街咪知囉9 ?. L% D7 n% I
* M) s; ^. q. \& `3 v2 N
[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
7 P1 M5 v8 J& d' W
& e) R. M9 X6 D: j! y$ z" H2 b" a又係喎
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。