<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~
返回列表 回復 發帖

問大家一個問題~

我而家係幼稚園到教d多如智能果d班~大家都知d bb仔實好活躍啦~6 n1 a# t+ {. c. p; h. ~. ]
大家有咩大話建議,可以嚇到d小朋友令佢地乖d(我連報警呢招都出埋=.=)
除褲打屁股...
講x你老母
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
Originally posted by derek23 at 2005-11-23 07:31 PM:
" ^0 |& z( p  L6 o( r講x你老母
1 C9 i4 P6 p% g
實制d唔該
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:31 PM:7 {. l$ q% M; Q9 {: h7 g
為人師表不是易事,這不是職業,而是為社會服務.你還是轉行吧
" R, N' L9 `. X' w1 u; B# Z2 e  K
唔好睇到我咁高尚,我視為職業的~
! i8 Z5 f' w. k9 Z. R其實佢地有時幾得意,不過活潑過龍~8 ~  x5 e  {# E
所以想睇下大家細過時比過咩大話嚇到過
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-23 07:29 PM:
6 r" B1 c( T5 S. m7 w除褲打屁股...
( H) F; @3 G% `9 A9 ]2 r
哈哈~有用喎~
2 l: V! T( U' A0 T7 V: z* r我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:36 PM:3 V; o) J/ D$ s2 |( a0 ^" M

' \' _, q7 V+ C; V哈哈~有用喎~
) ~; C  ^8 x$ j3 ^4 ?我連話要佢留堂幫阿姐拖地都用過呀
' r" a" P- |, d! j1 O8 P8 U" _7 w3 @* r. ?
/ r- N6 Z$ J: N: Q* Y
體罪俾佢家長知你就大碌
Originally posted by kantang4910 at 2005-11-23 07:43 PM:2 _; X7 x  \: t

) j: W; }3 S; T
" L# L8 y3 K3 l8 S( c4 ~; r; x體罪俾佢家長知你就大碌
( K( Z! V1 _7 Z! k8 l所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-11-23 07:46 PM:
5 u$ Z; Y4 U" s/ t6 f
7 D/ q+ ?) g. A( T, u- G! y1 G- A所以齋可以嚇(嚇下ok啩~)
( L: M9 O; K% [. n" j5 m7 L8 V" W
4 z- R5 J4 f* A( F# z/ O& O' @% K* S+ N* W$ |6 `
返屋企同佢亞爸亞媽講你就大鑊
% p' Z  s9 c& Z4 [! ?. Q4 Z) f! H8 u) h( d9 N. V8 t7 i
d家長不會理係咪真打$ @* V/ u) F1 H. ^  m! w( h
+ `  R8 y" [( C6 @7 q! |! c
投訴左先算
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問大家一個問題~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。