<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-4-26 05:23 AM:

咁阿仙奴嚮星期六都係半力出擊呢

維拉利爾嚮下半場感覺上已經謝晒, 有波又唔識追, 動作又慢半拍
可能真係球隊級數既問題喇
淨係兩個閘既速度已經輸晒...........
個冼拿攞到波淨係識得中間去同放比左邊,右邊好多時空晒佢都唔比.......
前鋒既把握力又唔好,如果科蘭狀態好d的話d攻勢應該會更加入肉,下半場尾段列基美已經隱型...........

級數係差好多,入到四強已經超額完成.....唯有寄望係聯賽排名打返高d啦......
摺吧啦
呢場波有幾點值得我發言。

一:維拉利爾頭70分鐘壓制得好出色。

二:列基美瀟灑左上半場。

三:法蘭高活力充沛但......建造者+銷費者。

四:阿仙奴真係打901。

五:列基美末射12碼前睇佢個樣都有種唔入既感覺,點知真係......(唔好話我馬後炮,相信大家都feel倒少少,佢既信心令我有呢個感覺,同埋......唔知點解硬係覺得維拉利爾主場個龍門特別細咁。)
我愛長澤
Originally posted by idiot at 2006-4-26 05:10 AM:
it's the worse arsenal game in champion's league this year but they managed a draw... I really think they have the luck on their side tonight... hope it'll continue until the final
係呀, 阿記今日踢得太保守
前場冇咩人, 打反擊都唔係好敢上 (射門12:2)
係16強以來最差一場, 雲加好失策
但係維拉利爾又唔識脫角, 科蘭同法蘭高嘥左幾個chance
照計佢地應該贏2,3球
情況同第1回合調番轉
而2回合, 阿仙奴把握到1球, 而維拉利爾把握唔到
所以維拉利爾入唔到決賽只可怪前鋒把握能力比阿記更差

預計決賽佢地無論對巴塞或AC都係下風波
對AC或者可以守得和, 但對巴塞真係死路一條

最初以為無12碼,點知吹左......好在列文擋倒,其實果球係可吹可唔吹,奇列治的確罰規,但又唔至於一定要比果隻.波係贏左,但li場波睇得出阿仙奴防線嘅問題,托尼多次走失法蘭高,列文輕出差D比科蘭搞掂(真唔明點解佢咁都唔入),蘇金堡,奇列治臨危受命算係咁,下場決賽對巴賽又好,AC又好,以咁嘅防守相信好難打.
前場希比,法比踢唔出上一輪嘅表現,其實維拉利爾後防有3名球員缺陣,但都可以凍結阿仙奴嘅進攻(全場好似得亨利最尾射過一腳),雲格真係要度下翹,如果唔係比多個列文你都係死
列文,向你致敬!!
我認為阿仙奴好有利物浦舊年既影子,同樣都係以殘陣殺入決賽。佢地行緊運,分分鐘贏埋都唔奇。
Originally posted by gwin at 2006-4-26 05:46 AM:
我認為阿仙奴好有利物浦舊年既影子,同樣都係以殘陣殺入決賽。佢地行緊運,分分鐘贏埋都唔奇。
我都係咁話
Originally posted by 自護 at 2006-4-26 05:02 AM:
老實講,今晚阿仙奴守得其實都幾差下...
緊係啦,阿仙奴幾個防守球員都傷左
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-26 06:45 AM:

緊係啦,阿仙奴幾個防守球員都傷左
若計原來的正選球員黎講,只有艾殊利高爾缺陣,羅倫呢個正選點睇都弱過伊布爾。蘇金寶本身就係必然正選。中場法比加斯+基拔圖施華亦係正選,基本上呢場波阿仙奴除了左閘之外,係full team上陣囉,傷病基本上己成過去喇。
我愛長澤
but most of them.. they are back from the FIRST game
so I didn't expect them much
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by Kian76 at 2006-4-26 06:53 AM:

若計原來的正選球員黎講,只有艾...
同意
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。