<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴
返回列表 回復 發帖
Villereal complained first match referee don't give them PK?
OK, God says this time give you a PK.
So what?
Riquelme missed it and made Lehman the hero...
Originally posted by 20001160 at 2006-4-26 04:40 PM:
好似規定了假如阿仙奴拿了第一     熱...
但是告得成的機會唔大...
到時候都是等格外開恩吧
Originally posted by Kian76 at 2006-4-26 05:31 AM:
呢場波有幾點值得我發言。

五:列基美末射12碼前睇佢個樣都有種唔入既感覺,點知真係......(唔好話我馬後炮,相信大家都feel倒少少,佢既信心令我有呢個感覺,同埋......唔知點解硬係覺得維拉利爾主場個龍門特別細咁。)
之前已覺他會射右邊,他眼神話比人知好無信心,最安全都是直盪(其實最不安全,龍門都可能咁諗)
多數技術型球員都有呢種傾向/習慣

[ Last edited by 奇 on 2006-4-26 at 05:41 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by kiki12345 at 2006-4-26 04:14 PM:
先講arsenal~
一日有佢呢d咁既波~
...
佢地作客主守
係因為佢地明白喺歐聯防守比進攻重要得多
前幾年佢地大踢進攻足球, 但偏偏在歐聯就成日失敗
今年佢地開始吸收教訓
不過今場波佢地實在守得太過份
好似兩隊完全唔同級數球隊既比賽
至於話佢地靠超細主場攞甜頭
下季咪可以證實o岩定錯囉!

我都講下..
黃色中場中果個打打下變左中堅...而且寧願放入中間密麻麻都唔俾右閘...
兩邊出波廢到唔廢
我突然唔得佢駁到十二碼返黎果個叫咩名...佢琴日完全唔知想點...除左拎到十二碼都無樣野做到..龍格保慢佢幾個身位都搶得到佢個波...
前鋒無哂氣加無運...99號係越位果球射得好同兩球頭鎚..其他都係度踢緊super bowl...
科蘭又無乜表現
成隊d"哄"波+傳波+斬..我真係唔咁想像佢地係點入到4強
最後阿仙奴打埋d防勢波
不過d反擊都ok

不過最好係影十二碼射同救兩個人影得幾好...
亞視果兩個人重爆...未有十二碼之前就話唔駛擔心個左閘唔夠經驗..
一吹十二碼就話佢零經驗

但係球十二碼我覺得無錯..因係個左閘真係跳起壓落去

[ Last edited by tomken on 2006-4-26 at 05:55 PM ]
Originally posted by tomken at 2006-4-26 05:51 PM:
我都講下..
黃色中場中果個打打下變...
荷西馬利有d傷嫁,龍格堡級數點同荷西馬利比呀,差成班嫁
摺吧啦
列文一開波就係咁拖時間, 維拉利爾又唔生性, 成日失機會
不過就算阿記贏左又點? 佢都唔能夠同99 年三冠王曼聯相提並論啦, haha
Originally posted by tomken at 2006-4-26 05:51 PM:
我都講下..
黃色中場中果個打打下變...
無論古艾利定荷西馬利都勁過個法蘭高啦, 都唔知諗佢乜好
科蘭對住空門又射唔入, 真係可惜
我最欣賞o既係, 當列文o係十二碼之後接返個波果陣, 阿仙奴班後衛已經衝晒去佢度想同佢慶祝, 但佢都即刻叫班後防快d上返去繼續比賽!
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
Originally posted by abc123aa at 2006-4-26 05:54 PM:

荷西馬利有d傷嫁,龍格堡級數點同荷西馬利比呀,差成班嫁
龍寶差荷西馬利一班?.... 唔係丫... e個荷西馬利雖然踢過ac但係係超級後備王... 去到維拉里爾亦唔突出 .... 話佢同龍寶同級都捧高左佢la....
俺就是林伯特1234
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。