<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴
返回列表 回復 發帖
Originally posted by arsenalhrs at 2006-4-26 06:12 PM:

龍寶差荷西馬利一班?.... 唔係丫... e個荷西馬利雖然踢過ac但係係超級後備王... 去到維拉里爾亦唔突出 .... 話佢同龍寶同級都捧高左佢la....
佢意思係龍寶好佢成班呀?!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by bigfish at 2006-4-26 06:06 PM:
列文一開波就係咁拖時間, 維拉利爾又唔生性, 成日失機會
不過就算阿記贏左又點? 佢都唔能夠同99 年三冠王曼聯相提並論啦, haha
講得好~!!!!!果時既曼聯...真係經典中的經典~!

講番荷西馬利~
龍格保...佢點同佢比..
人地荷西馬利~全能既~
龍格保~踢極咪又係果度..
列基美,尋日唔知做咩
幾個罰球講真都射得唔好
12碼果球,真係太易捉路,射右下角,雖然抄飛機既機會細d,但被救出既機會都大左
(佢唔係唔想補射被救出黎既12碼,只是佢唔岩位去補射姐,未補到已經俾阿仙奴球員清波)

另外最大問題係佢射失完12碼之後就好似唔想踢咁,未到最後一分鐘都未知咩事既
Originally posted by kiki12345 at 2006-4-26 06:53 PM:

講得好~!!!!!果時既曼聯...真係經典中的經典~!

講番荷西馬利~
龍格保...佢點同佢比..
人地荷西馬利~全能既~
龍格保~踢極咪又係果度..
龍格寶尋晚表現唔錯喎,除左好燥之外
Originally posted by 清揚 at 2006-4-26 03:17 AM:
阿奴一早已話要"盡量在客場保持...
講真,我竟然呢一刻覺得senderos仲穩定過sol
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-26 06:54 PM:
列基美,尋日唔知做咩
幾個罰球講真...
列基美射失12碼後企在球場呆了
如此行為真的對球隊士氣有重大的影響
希望佢下季唔好轉會啦...
最近傳得好勁...
Originally posted by eric0073 at 2006-4-26 08:01 PM:

列基美射失12碼後企在球場呆了
如此行為真的對球隊士氣有重大的影響
希望佢下季唔好轉會啦...
最近傳得好勁...
係呀,我好懷疑佢既鬥心去左邊
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-26 06:54 PM:
列基美,尋日唔知做咩
幾個罰球講真都射得唔好
12碼果球,真係太易捉路,射右下角,雖然抄飛機既機會細d,但被救出既機會都大左
(佢唔係唔想補射被救出黎既12碼,只是佢唔岩位去補射姐,未補到已經俾阿仙奴球員清波)

另外最大問題係佢射失完12碼之後就好似唔想踢咁,未到最後一分鐘都未知咩事既
十二碼o個球其實都唔怪得佢架啦
去到八十幾九十分鐘先要佢黎射個咁重要絕對唔可以射失既十二碼
呢個壓力真係大到不得之了
背負著咁大既厭力去射跟住射失個失落咁並非一時三刻可以去平伏
難怪佢打後幾分鐘都冇晒心機
呢次列基美射失十二碼令我諗番起巴治奧
希望佢快d平復返啦
世界杯阿根廷都要靠佢架啦
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-4-26 08:05 PM:

係呀,我好懷疑佢既鬥心去左邊
其實維拉利爾隊波這樣出局後多數會散
餘下的賽事真係唔樂觀
真係祝佢好運啦

睇下我講得準唔準?
Originally posted by donald15 at 2006-4-26 08:16 PM:

十二碼o個球其實都唔怪得佢架啦
去...
係唔怪得佢, 不過我真的擔心會有出局後遺症
不過其實從另一方面看...呢隊波首次參加歐聯就入到四強, 已經交足功課了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [賽後討論]維拉利爾對阿仙奴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。