<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
( C* Y! w. K+ L$ H7 r# G
% p3 L& J& Q4 s又好!
/ W) R$ ^0 p. S1 ^5 g$ K! K$ \0 L* ]/ i
一樣咁擔心......
- m) Y" G- E' V1 Y2 ]6 w; L7 @. {你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:
/ R4 u& f# [) J, O" K' ^  m% [; H5 r& D& o% C' T3 _
又好!
6 M) s4 z4 v& ]- I! M/ O: H8 r0 d- f2 S" p) |7 Z. b
一樣咁擔心......
, O6 z6 u5 m$ V1 x9 v  E! C3 D

# D* }6 |; Q- P* P1 |7 F不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,. O4 r' a  s* z. g# I
只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,: U$ `4 J+ ?% V3 \* j' m3 E+ F
起碼答到個point....

/ p$ I$ V9 i) r+ E; i0 u9 c- X我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,
* m! s, A" b& q$ p( g7 ^只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,2 t( X9 ]( A4 d
都會答到point....都會攞到分....4 {" n9 T# `8 n  c

' n5 H' A. K" Z仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:
, h+ J3 m+ U+ L0 b4 t$ T0 l$ v1 ~" j4 L  `  F- t
你又唔係佢老豆,點解要擔心?
! q+ J/ `- T" x5 M' |. D
大吉利是咩?咁咒我!
; E/ ]$ T3 F. O7 q如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:$ c$ r$ W. f/ l9 F" M/ t! _& T+ W8 O
講得好...6 G- j6 L7 _- I' _" J& m* }
我開得topic..就預左有人...
0 n2 h3 l0 p# ]尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?. L# }3 q# e# s
如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:/ R: Q( r6 x) v; |3 A$ p0 J6 _6 F

& Z" z% Z# B3 ]% W3 h" e
3 {* l2 p+ j6 B4 }/ l" J. J不過今年CE都算好彩,...
/ X0 d. \0 T+ z  u
剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:
! ]/ m2 N2 X  f" ?7 z; t; R5 I/ [5 B2 s3 Z
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
2 G2 t# U5 _3 e, M1 u. }1 c
9 Q6 o& ~# {; j; E& J  Z& [
我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~
/ K& e1 w# `1 p5 I8 g  `( e3 e3 T* u
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?* u" R+ B+ Q- p- z5 _* l" t3 @
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
' i5 h0 u: M' k; s今科狀元, 捨閣下其誰?
1 k& l" H4 Y' j) z- p( x5 B& B& P2 I% L: k, S
唔計你前面講嗰d廢話,6 S$ |. C/ I2 G2 ^0 S" Z. Z" g
就你9個字黎講,
! z  |) G1 Q) ~, a: l希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:
+ D% X. e% b! ]0 @5 X# |聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~0 |2 H$ b" J4 v4 _9 [
* g9 r  G, ]) C* }: I" O1 c
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?
7 J1 ]; ~1 _; ?& `http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
3 i& b( F4 j+ u  D! @- \; D7 y/ j( q* u* C
版主大人....邊度粗口呢 ??# }  u2 E, s% ^* H: |
請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。