<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:# q! ]5 C1 c, |& \3 ~

2 h, c- P) w4 \) l  t1 I- `( R4 q7 l0 B1 ]
唔計你前面講嗰d廢話,/ z1 f* B% V5 y$ g) l3 H
就你9個字黎講,
1 f$ V% ~$ f& l* x$ M希望承你貴言啦 !!!
: T5 E/ v$ P) T
輸打贏要,土共本色
' T3 {- M0 V" H) z. p前途無限,祝你成功。
ok....
: [! F# ^1 x4 k+ Y# y版主,我改番啦...
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 02:05 PM:
3 R- u6 n( n0 T" u6 w6 T6 x; n  e: L# {/ I
輸打贏要,土共本色- g* c* p/ _* w
前途無限,祝你成功。
5 U; m5 I( v) r# k
* k0 F* F" C" v/ G. J8 j0 G
輸贏都要打,洋奴本色
7 o* U& I- X: e/ `8 e" |前途無限,我都祝你成功。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:07:
+ G/ n5 ]0 S0 Z& e$ `1 T" g4 j
7 i; U9 N2 ?8 t, c8 P8 m* w3 ]6 W# O9 E( }
輸贏都要打,洋奴本色9 T* k: N0 E/ P1 v2 [3 V* I
前途無限,我都祝你成功。
/ m1 @3 W& j( z3 _+ D4 q0 Z都話你吾中point架啦
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:00:$ A5 O/ P! y$ Q) n

2 Z/ C, t7 C/ y8 x) f9 O2 `, q) `# W+ u: L8 W- `
我就睇下你幾時輸番
/ G7 @/ u; {( S我驚你冇咁長命?
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:06:
% j+ E% X1 t6 `& ~# D8 S& tok....! n) H1 z" b: v4 c
版主,我改番啦...
, B1 E1 E: `* D3 Y* E# r8 s
2 ^4 |: b( ^( }3 g- t9 ^( X0 B4 N" a( c7 {/ E
下次記得唔好啦~~~
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:59:
3 H1 C- N! h) v! ^) J% q  ?# K: V大吉利是咩?7 O( c4 a4 O+ y/ w
如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
9 w* P" M# }7 Z+ C0 z% U! T
咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條女,跟住佢仲話有咗bb,之後仲走埋;! _  Y9 ^3 [- g# G
計起嚟,個細路都應該今年考會考.......不如你返去問清楚你阿媽, 費時你又死得不明不白!!! 仔呀, 等你好消息!!!
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 14:02:
4 j: M+ z9 u6 H- K% P; I5 A4 z0 S7 k2 o$ L$ \: {
6 Q% z0 T2 X6 X( ?
唔計你前面講嗰d廢話,
( M. I5 V5 E2 E8 X+ \: P' R就你9個字黎講,  W+ w6 K; `& t6 u
希望承你貴言啦 !!!
% B0 b6 X( U; t& R通常狀元都冇好下場!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:25 PM:. a& K8 [- u5 K
4 x- ?3 M6 n2 }) V. N
咦,真係可能發生喎,當年我滾咗條...
% |6 p. _, }8 s$ C4 R! ?+ V# c* K" Y. e9 s5 d

7 a8 A! g; z6 k8 }; a如果我老豆係個洋奴,我一定先殺佢再自殺....好彩我老豆唔係姐...! u. e/ B( e6 Z
係度認親認戚,有咩居心呀你
# {3 \) M! y+ E$ L' u. m仲有一點,你虧架喎,學咩人滾女呀
3 b+ ]0 K6 Y$ o) Z. e# }2 Z3 K
& ~- t) ~# F" w% r3 B[ Last edited by jen01 on 2008-4-28 at 02:40 PM ]
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 02:29 PM:
+ ]! j& G( I; `1 K, r( v5 r6 \2 p4 z' W* J8 R
通常狀元都冇好下場!!!
& [$ Y0 T0 l" C2 G
/ B8 ]  e" ~" @3 r3 g# M4 P  b; G. [( G
通常由外國返黎嘅留學生都冇好下場!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。